All in Tradonees

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee, Camilla, er en sand skattejæger. Hendes hjem i Aalborg emmer af retro og loppefund, som kun en ægte loppe kan finde. Læs med her, hvor Camilla fortæller sin historie og viser sit hjem og finurlige fund frem. 

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee er en rigtig kjolepige og har mange af dem. Ida er ikke bare god til at sy og kreere smukt tøj men har også flair for at finde cool genbrug. Tjek hendes unikke stil ud lige her 👗👒

Ugens Tradonee

Isabella er topsej til styling og hendes annoncer er mere kreative end de flestes. Ugens Tradonee er en pige, der forstår vigtigheden i, at man har lyst til at shine ✨ Læs med og lad dig inspirere...

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee har en af de flotteste salgsprofiler på Tradono, hvor han sælger en masse fedt og quirky interiør. At gå rundt i hans lejlighed er som at gå på skattejagt. Kig med her, hvis du vil se, hvad Patrick gemmer på... 🔮

Ugens Tradonee

Denne uges tradonee er den søde og smilende Nanna Marcella Olsen. Nanna har super god smag, og hvis du vil med indenfor og blive inspireret af hendes stilsikre og genbrugspræget indretning, så læs med lige her. 

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee er Line, der med mere end 70 par stiletter besluttede, at det var tid til at sælge ud af den store skosamling. Læs med, hvis du vil vide, hvorfor Line har fået opbygget sig så stor en sko-garderobe, og hvad hendes drømmekøb er 🙏🏼

Ugens Tradonee

Mød Ida - mor, samler og æstetiker. Ida har over knap 100 annoncer på Tradono med items fra sine mange rejser over hele verden. Hun er vild med genbrug - og vi er vilde med Ida. Læs mere om Ugen Tradonee lige her.

Ugens Tradonee

Stephanie er en ung, ambitiøs pige, der til daglig læser finans og arbejder i en regnskabsafdeling - og nu også Ugens Tradonee. Læs med, hvis du vil videre mere om, hvad Stephanies bedste råd er til andre Tradonees, og hvad hendes sommer skal gå med. 

Ugens Tradonee

Denne uges Tradonee har ikke blot cool tryk til dine vægge og lækre herre-items, men han har også taget et standpunkt til modebranchens ressourcespild, som vi er på Tradono er mere end enige i. Hvis du vil vide mere om denne uges seje Tradonee, så tag et kig her.

Ugens Tradonee

Har du hørt om Mandala? Det havde vi på Tradono-kontoret i hvert fald ikke. Lige indtil vi faldt for Rikkes Mandala-tegninger, som hun sælger som originaler på Tradono!