Categories


Authors

Velkommen til!

Velkommen til!

Har du prøvet at flytte til en ny bolig før?
Så kender du sikkert følelsen. Hvad var det for en ny knirkelyd, du pludselig hørte? Hvorfor er vandet så lang tid om at blive varmt? Hvor er det irriterende, at overboen larmer!

Det tager lidt tid at vænne sig til det nye sted. Men så går der lidt tid. Pludselig opdager du, at din nye nabo er meget sødere end den gamle, og din gamle boligs udsigt kan slet ikke måle sig med den nye. Du finder ud af det lille trick, der gør vandet hurtigt varmt. Du falder til.

I dag er du flyttet ind på Tradono, og her vil du opleve både nye knirkelyde, og overboer der larmer. 

Men som med enhver ny bolig, så håber vi, at du også vil falde godt til her.

Shop = profil

På Trendsales har du været vant til en profil - på Tradono har du en “shop”. Det er nemlig din lille webshop, som du kan dele med andre og personliggøre med coverbillede og beskrivelse, fordi du er Club-medlem. 

Sikre handler. Billigere og nemmere end på Trendsales

På Trendsales har du været vant til TSPay. På Tradono kan du handle lige så sikkert gennem vores handelssystem.

Men! Vi har faktisk gjort det lidt lettere og billigere end på Trendsales. Vi har nemlig integreret DAO-forsendelse og betaling med MobilePay direkte i købsprocessen. Forsendelsespriserne er endda billigere end både Trendsales og Coolrunner, og gebyret er 2,5% for sælger og køber.

Tradono er både website og app

Måske er du tidligere stødt på Tradono og har tænkt, at det var ikke noget for dig, fordi det ikke kunne bruges på computeren. Men de tider er forbi. Tradono.dk er stedet. 

Boost = fremhæv. Du kan også booste hele din shop

På Trendsales har du været vant til at kunne fremhæve dine annoncer. Det kan du også på Tradono, her hedder det bare noget andet: Boost. Du kan købe boosters, eller du kan bruge dem du får gratis, fordi du er Club-medlem. Hvis du er VIP Club-medlem, så kan du også booste hele din shop.

Club = VIP. Dog med mere fleksibelt på Tradono

På Trendsales har du været vant til at man kunne være VIP-medlem. På Tradono hedder medlemskabet Club.

VIP Club er lidt mere fleksibelt på Tradono - du kan nemlig vælge at betale ugentligt, så du ikke binder dig for længere tid ad gangen. Du kan være medlem af klubben på to måder: Basic Club eller VIP Club. Vi anbefaler dog, at du tilmelder dig månedligt eller årligt, så sparer du op til 53%!


Har du spørgsmål til dit nye “hus”? Så er det endelig bare at række ud ved at klikke her.
Lea, Anja og Amalie sidder klar til at hjælpe dig.

Velkommen til <3

Indflytningshilsner fra Tradono- og Trendsales-teamet


Featured //w35

Featured //w35

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee