Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Nima Moradi, 22
København

I denne uge har jeg været ude at besøge den seje Tradonee, Nima, der har en garderobe, som lyser op i gadebilledet. Nima bor på Nørrebro og læser til daglig til farmaceut. Indretningen i den lille Nørrebro-lejlighed er præget af genbrugsfund, og hans rødder fra Iran og mange rejser til Afrika skinner da også igennem i den personlige indretning og garderobe.  

Da jeg træder ind på Nimas værelse, springer de mange farver og mønstre på hans tøjstativ i øjnene på mig. Jeg får en fornemmelse af, at jeg er i en hip vintage-butik i London eller Paris, og jeg får lyst til at hive den ene skjorte ud efter den anden. Et spørgsmål presser sig hurtigt på:

Hvor har du alle dine fede items fra?!

Jamen jeg elsker at handle i genbrugsforretninger rundt omkring i verden. Jeg har rejst rigtig meget, og har derfor mine lækre ting fra Afrika, Paris og Rom. Indimellem har jeg også fundet fede ting i genbrugsforretninger her i København for eksempel Episode og Prag. Jeg er selv frivillig i en genbrugsbutik ved siden af mit studie, hvilket er super fedt, når jeg elsker genbrug.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Hmm… Jeg ved ikke, hvad jeg vil kalde min stil. En blanding af noget alternativt, nyt og helst også et touch af det gamle - måske i form af en lækker, gammel lædertaske eller fine, slidte laksko. På den anden side kan jeg også være meget hood, street og trashy i stilen. Jeg er nok en god blanding af det hele og vil ikke sætte mig selv i én bestemt kasse. Lige pt. er jeg meget inspireret af den simple 90’er stil. Lyse jeans, hvide sneaks, en cool tee og nogle fede smykker.

Hvorfor sælger du dine varer?

Jeg har været på Tradono i nogle måneder nu, og jeg sælger ud af mine ting, fordi min stil gradvist ændrer sig. Jeg elsker at udtrykke mig gennem min stil, og somme tider ændres udtrykket. Derfor står tingene bare og samler støv – og så synes jeg lige så godt, at andre, der synes, det er fedt, kan få gavn af det.

Hvad er dit bedste tip til andre Tradonees?

Mit bedste sælger-tip er at være imødekommende over for andres bud og ikke fastholde sig ved en specifik pris. Jeg synes, at handlen skal være fair for både mig som sælger, men også for køber. Derudover har jeg et godt tip til alle! Jeg får altid mine bukser syet ind hos min lokale skrædder, så de får præcis det fit, jeg vil have. På den måde skal man ikke være bange for at købe noget, der ikke lige umiddelbart passer.
Tasken her har Nima fået af sin farfar fra Iran, og selvom samlingerne er gået op flere steder, har han ikke tænkt sig at skille sig af med den. 

Tasken her har Nima fået af sin farfar fra Iran, og selvom samlingerne er gået op flere steder, har han ikke tænkt sig at skille sig af med den. 

Jeg ved ikke med jer, men jeg er blown-away over alle Nimas fede skjorter, jakker, sko og tasker. Det er tydeligt, at Nima ikke ønsker at ligne alle andre. Personlig, cool og unik beskriver nok meget godt denne fyrs stil. Jeg synes, det er forfriskende, at en fyr som Nima tør at skille sig ud.

Så alle jer fyre derude: vær ikke bare for at få nogle farver og mønstre ind i garderoben – det spiller meget godt! 
 

Psssst! Nima sætter snart sin lækre sorte rulamsjakke til salg sammen med en en masse andre jakker, han har i gemmeren. Han har desuden TRE SÆKKE med tøj på loftet, som vi håber, han hiver ned og viser frem snarest. De kan da kun gemme på endnu flere lækre genbrugsfund. Så hold øje med Nimas Tradono-shop - den er klart et besøg værd! 

 

Say cheeeeese, pleeease 📷  💥

Say cheeeeese, pleeease 📷 💥

1 million annoncer senere...

1 million annoncer senere...