Categories


Authors

Tradono Market @ Israels Plads

Tradono Market @ Israels Plads

Skal du med til Tradono Market @ Israels Plads?

Søndag den 21. august kl. 10-16 afholder vi et skønt secondhand fashion loppemarked på Israels Plads. Du kan blandt andet gå på opdagelse i garderoben hos flere kendte bloggere og de 75 andre udvalgte kvinder som sælger ud. Ud over alt det lækre tøj, er der mulighed for at høre live musik, og få lidt godt at spise. Er der en bedre måde at bruge en søndag formidag på? 

Mød Marie Jedig

Blog: www.mariejedig.com, Instagram: @mariejedig

Marie er 24 år og arbejder til daglig med sin modeblog, mariejedig.som, som hun i 2014 vandt Elle Style Awards for. Når Marie ikke skriver om sin garderobe, elsker hun at rejse og møde andre kulturer. Er du interesseret i god stil og fashion, er det klart værd at følge hende på Instagram.

Sig hej til Mai Manniche

Blog: www.maimanniche.dk, Instagram: @maimanniche_jewlscph

Mai er kvinden bag JEWLSCPH og har en stor passion for mode. I Mais garderobe hænger der en masse kjoler, udover smykker. Vi anbefaler, at du kigger forbi maimanniche.dk, hvor du kan få en idé om, hvad Mai tager med på marked. 

Ønsker du at få solgt ud af din garderobe?

Ved vores sidste marked solgte staderne i gennemsnit for 4.200 kr. Nu har du en unik mulighed for at veksle dit tøj til kontanter. Alt du skal gøre er at booke din stade på Billetto i dag. Det koster 399 kr. og med i prisen er et bord og en stol. Du må gerne selv medbringe op til to tøjstativer. Hvis du gerne vil nyde oplevelsen med en anden, må en stade gerne deles med en veninde.

Vi sender praktisk information ud ugen op til markedet.

Ses vi? 😉

 

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Tradono Market @ Godsbanen

Tradono Market @ Godsbanen