Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Jasmin, 17 år
Herlev

Ugens Tradonee er en ægte Generation Z! Still-billeder er so yesterday, så hun har lavet en video for at præsentere de ting hun har til salg.
Er vi fans? Dét er lige, hvad vi er!
Se videoen og få et kig i Jasmins cool Tradono-shop herunder.

Hvilken betydning har det for dig at præsentere dine varer på en anderledes måde?

Jeg ved fra mig selv, at items der er vist frem på en lækker og stilren måde fanger min opmærksomhed og giver mig lyst til at kigge nærmere på varen. Derfor har det også stor betydning for mig at præsentere mine egne ting på en måde, der skiller sig ud fra mængden, og som gør det lettere og sjovere for kunden, der ved at se en video kan få et overblik over mit salg. Her er det visuelle ved en video et rigtig godt værktøj.

Hvordan får du ideerne til at præsentere dine varer på en anderledes måde?

Jeg har altid interesseret mig for medier og tv-produktion, så det er helt sikkert derfra min inspiration til videoen kommer. Jeg har selv en Youtube-kanal, hvor jeg producerer videoer helt fra idé, til optagelse til redigering, og jeg har også min blog, hvor jeg er vant til, at det visuelle indtryk er i fokus. Jeg kan rigtigt godt lide at skabe et fedt resultat, som underholder dem, der ser det. Da jeg stod og skulle opdatere mine salgsbilleder fik jeg meget spontant ideen til også her at lave en video, som kan komme ud til et langt større publikum og som sælger og reklamerer på en ny og anderledes måde. 

Har du selv foretaget nogle gode køb på Tradono?

Engang jeg skulle til fest, stod jeg og manglede en flot top at tage på, dagen inden, og med Tradono-appen fandt jeg hurtigt frem til et godt køb lige i nærheden af mig. Jeg er helt vild med ideen om at give de ting der bare står og samler støv på loftet nyt liv i nye hjem, hos mennesker der måske bliver helt vildt glade for varerne og tager dem i brug. Second-hand er også en god måde at finde lækre items til en bedre pris, og det er tilmed sjovt at gå på jagt efter de bedste fund. 
 
Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Del dit 'hood' og vind en storbyferie

Del dit 'hood' og vind en storbyferie