Categories


Authors

Let at filtrere, let at lade være

Let at filtrere, let at lade være

I denne uge har vi en stor nyhed til jer!

For nogle måneder siden sendte vi et spørgeskema ud gennem appen. Vi spurgte blandt andet ind til, hvilke funktioner I allerhelst så os arbejde på. Her var en af de klare vindere "bedre filtrering"... 
Så måske kan I gætte, hvad den store nyhed er? 
 

Lettere at "grovsortere"! 

Hele 3.500 af jer har efterspurgt bedre filtrering. Eftersom det jo er jer, der bestemmer her i huset, er det netop det, vi har arbejdet hårdt på at lave. Derfor lancerer vi i dag første del af nogle forbedringer, som skal gøre det lettere og sjovere at finde ting, der interesserer dig. Når du opdaterer appen, vil du kunne se et filter med hovedkategorier i toppen af det lokale feed. Med et enkelt tryk kan du grovsortere og se lige det, der interesserer dig. Men det er også nemt at scrolle forbi, hvis du bare vil se alt. 

Er du mere til "Hjem og Indretning" end "Mode"?  Tryk på ikonet for "Hjem og indretning" under coveret, og du ser nu kun ting til dit hjem. Mere enkelt bliver det ikke.

Vi håber I kan lide det! Det er som sagt kun første del af en bedre filtrering, og vi vil derfor MEGET gerne høre, hvordan det føles, når I bruger det. Skriv gerne en kommentar her, eller skriv til os under "feedback" i indstillingerne på profilsiden. 

A) Scroll og se alt; B) Grovsortér og se ting du interesserer dig for; C) Filtrer yderligere og mere specifikt på fx skostørrelser; D) Søg efter ting, brugere, brands osv.

A) Scroll og se alt; B) Grovsortér og se ting du interesserer dig for; C) Filtrer yderligere og mere specifikt på fx skostørrelser; D) Søg efter ting, brugere, brands osv.

 

Ekstra nysgerrig: Lidt mere om tankerne bag

Siden starten af Tradono har vi haft en vision om at skabe en underholdende og eksplorativ oplevelse af at gå på jagt efter brugte ting online. En oplevelse, der minder om det at gå på et fysisk loppemarked. Tradono handler nemlig ikke blot om, at finde hvad du leder efter. Det handler også om rejsen dertil — om at have det sjovt og at føle sig inspireret og underholdt undervejs. Følelsen af lige pludseligt at falde over noget specielt — en ting du ikke vidste, du manglede eller slet og ret bare et rigtig godt scoop i nærheden. Det er netop derfor, at mange åbner appen hver eneste dag. 

 

Brugervenlighed versus flere funktioner

Da vi spurgte ind til filtrering i forbindelse med vores undersøgelse tidligere på året, fik vi ikke kun rå data, men også super gode input. Herunder har jeg fundet 2 gode indspark fra Nev og Nanna, som meget fint illustrerer dilemmaet vi står i som app-byggere. Mange vil have flere funktioner, men der skal balanceres mellem brugervenlighed og yderligere kompleksitet:

“Jeg gider fx ikke se på tøj, men det fylder ret meget i mit feed.” — Nev, 26-01-16
“Dette [bedre filtre] vil jeg stærkt fraråde jer! Jeres store styrke er at appen er sindssygt nem at bruge (…) og at du kan tjekke den på 5 minutter.”  —  Nanna, 02-02-1

Filtrering kan selvfølgelig være rigtigt mange ting, men vi tror på, at det ville være dumt, at belemre alle brugere med at filtrere. Men vi kan også se, at en del bliver frustrerede over at se mange ting, der ikke interesserer dem. Tænk bare på alle de tusinde mænd, der hver dag skal scrolle forbi kvindetøj for at finde en racercykel eller en playstation — lidt stereotypt, men jeg tror, I forstår pointen. Vi har derfor designet filtereringen således, at hver brugerrejse ikke forstyrres mens målet om bedre filtrering for nogle, stadig kan indfries: 

a) Bente kan scrolle ned og se alting nær hvor hun er, som hun hele tiden har kunnet. 
b) Peter kan grovsortere, så han kun ser ting til sit hjem.
c) Lone, der har mere tid og mod på det, kan tilgå et mere avanceret filter i toppen af højre hjørne, hvorfra hun kan finde fx sko til kvinder i størrelse 39. 
d) Desuden kan de alle 3 søge efter mere specifikke ting, brugere eller brands. Søgefunktion arbejder vi konstant på at gøre endnu bedre. 

Vi vil fortætte med at justere og evaluere ud fra jeres feedback. Lad os endelig høre, hvis du har et indspark. 

Og så kan du allerede nu glæde dig til den næste forbedring, som vi arbejder på: Det skal være endnu nemmere at sætte til salg!

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Hvis dit tøj var på Tinder (Vind et Polaroidkamera)

Hvis dit tøj var på Tinder (Vind et Polaroidkamera)