Categories


Authors

Tradono Market på søndag på Israels Plads

Tradono Market på søndag på Israels Plads

På søndag går det løs - vi kommer til at forvandle Israels Plads til én stor misundelsesværdig garderobe mellem kl. 10 og 16. Men det allerbedste er, at den kan blive din. Eller nok ikke det hele, men der er så meget fedt at komme efter, så hvis du er ude efter at forny hele din garderobe, ville dette være det mest oplagte sted at gøre det. Vores skønne secondhand loppemarked har prime spot midt i København og er fra kl. 10-16, så der er masser af tid til at gå på skattejagt. Og nej, det koster ikke noget at komme forbi og kigge! 

Vi har gjort vores bedste for at gøre netop Tradono Market til et event, du i fremtiden ikke vil gå glip af. Der vil være live jazz for at skabe en hyggelig stemning, og vi har sørget for at der står både nogle prøverum og spejle til rådighed, så du ikke kommer hjem med fejlkøb.

Få ladet shoppebatterierne op med gratis kaffe og Pepsi Max

Hvis du synes kl. 10 er lidt tidligt at være ude af døren på en søndag, så har vi en god nyhed til dig. Kaffekværnen har nemlig lovet at stå til rådighed hele dagen, og tanke dine årer op med koffein, så du er klar til en god omgang søndagsshopping. Og som prikken over i’et har de lovet at give gratis kaffe i tidsrummet 10-11. 

For at toppe den gode stemning, kommer Pepsi Max forbi og spreder lykke i væskeform. Vi er selv store Pepsi Max entusiaster på kontoret, så det er med glæde, at vi kan afsløre, at der vil være gratis Pepsi Max i tidsrummet 12-15. #MAXsummer – ja tak!

Tradono Store stiller op igen, og sælger tøjet for dig. Her har Tradono, som en ekstra service, hentet tøj fra nogle stilfulde damer, som vi kommer til at sælge på dagen. Vi kan godt afsløre at det lover rigtig godt, da der blandt andet findes mærker som Acne, Nike, Hunter, Massimo Dutti, Tiger of Sweden og COS bland tingene. Kig forbi Tradono Store på søndag og gør nogle rigtig gode fund. 

Billede 3 (skal nok croppes).jpg

Hele 75 stader bliver det til, og som sædvanlig finder du en blanding af forskellige modeentusiaster og stilfulde damer, der sælger ud af gemmerne. Der er både tøj, sko, accessories og alt det løse at finde - og til hver en smag.
Så damer, kom og få jeres fashion kick. Kaffe, mad og byens bedste loppeshopping, ja, det er opskriften på den perfekte søndag!

             

Et lille sneak peak på hvem der kommer og sælger ud af deres garderober:

Featured //w33

Featured //w33

Featured //w32

Featured //w32