Categories


Authors

Lifetime Items: Marie

Lifetime Items: Marie

Kan et 'lifetime item' godt være fra et highstreet brand? 
Jeg besøgte Tradonee'en Marie Løye, hvis favorit item er fra Monki. Jeg spurgte hende, hvad der er hendes bedste råd til, hvordan man får highstreet tøj til at holde længere.

Hvorfor er din jakke et lifetime item?

Jeg købte jakken i efteråret 2010, så den er snart ved at være 6 år gammel... Og det var kærlighed ved første blik! På det tidspunkt havde jeg længe været på udkig efter en overgangsjakke a la en trenchcoat, men ikke lige så klassisk i looket. Jakken her var derfor perfekt, da den var mere afslappet i looket (klassisk med et godt twist), virkelig god pris (omkring de 600 kr), mange fine detaljer, og så den armygrønne farve som kan pifte mine ellers mange sorte beklædningsdele lidt op. 

Det er sjældent, at lifetime items er fra highstreet brands...

Ja, de fleste bliver også overrasket over at høre, at den "bare" er fra Monki. Men det er et af de items, som jeg har fået allermest positiv feedback på fra omverdenen. Det er klart, at det er en lidt anden kvalitet, end hvis jeg havde købt den fra et dyrt mærke, men den kan sagtens holde i meget lang tid alligevel. Det eneste det kræver er, at man holder den ved lige og passer godt på den.

Hvad er dit bedste trick til at holde den ved lige?

De mange år har selvfølgelig medført mange pletter, og knapper der er faldet af. Pletterne har jeg altid kunnet fjerne med en svamp og sæbe, og så hænger jeg den ellers bare til "luftning" udenfor. Generelt går jeg meget op i, at både mine highstreet og lidt dyrere items bliver vasket rigtigt, fordi det kan være den afgørende faktor for, om tøjet holder i længden. 
Knapperne syede jeg ekstra godt fast, lige da jeg fik den, fordi jeg tit har oplevet, at de ryger af. Det har hjulpet ret meget, så det er nok mit bedste trick til at holde sådan en jakke ved lige!
Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

3 steps til at lave din egen 'Urban Jungle'

3 steps til at lave din egen 'Urban Jungle'