Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Natasha Petersen, 25 år
København

Mangler du lidt autentisk lir til væggene? Så er det Ugens Tradonee, Natasha, du skal blive inspireret af. Læs med her, hvor hun fortæller hvorfor hun har så mange flotte plancher fra gamle dage, og tag et kig i hendes shop.

Hvordan kan det være, at du har så mange plancher til salg?

Jeg læser til dagligt på Institut for Skole og Læring, hvor jeg snart er færdiguddannet lærer. Min passion for gamle skolekort og brugskunst, kommer fra mit arbejde som historielærer. Jeg er meget fascineret af udviklingen i skoleverden, hvor man førhen underviste udfra plancher til nu, hvor alt foregår digitalt. Jeg begyndte at sælge ud af mine ting for 3 måneder siden på Tradono, da min kæreste efterhånden syntes, at min samling fyldte lige lovligt meget. Så jeg startede egentlig som samler, men nu er det blevet til en lille hobby.

Hvordan finder du frem til de flotte plancher?

Mine fine kort er købt på diverse loppemarkeder i Jylland, hvor man ofte kan gøre en god handel, da prisniveauet er lavere end i København. Jeg bruger mange timer om sommeren på loppemarkeder, jeg har heldigvis en kæreste som også elsker at shoppe. Derudover er en del af mine kort fra Sverige, hvor min storebror har et sommerhus, så han køber ofte fine ting med hjem til mig, da der simpelthen er så meget billigt loppeguld at finde.

Hvad er dit bedste tip til andre Tradonees?

Jeg kan godt mærke, når jeg har gjort lidt ekstra ud af mine annoncer, man får flere henvendelser når der er gjort noget ud af æstetiske. Derudover er det vigtigt med en fyldetsgørende beskrivelse af genstanden, både for købers men også sælgers skyld.

Inspo til Mors Dag

Inspo til Mors Dag

Lifetime Items: Marie

Lifetime Items: Marie