Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Camilla Schuster, 39
Aalborg

Ugens Tradonee, Camilla, er en sand skattejæger. Hendes hjem i Aalborg emmer af retro og loppefund, som kun en ægte loppe kan finde. Heldigvis er vi så heldige, at hun køber så mange vintage items, at nogle af dem må videre i systemet - til gavn for alle os, der gerne vil adoptere lidt retro feeling. Læs med her, hvor Camilla fortæller sin historie og viser sit hjem og finurlige fund frem. 

Hvad fik dig til at begynde at sælge på Tradono?

Jeg har altid kunne lide at indrette og får tit trang til at lave lidt om - og om igen. Lidt for ofte hvis du spørger min mand. For det er ham der skal bore nye huller og så videre. Men når der kommer nye ting ind, må noget andet ud. Så jeg sælger ud af mine egne ting og loppefund. Jeg har solgt mange ting på Tradono - købte faktisk 2 urtepotter af en pige i sidste uge og et par dage efter stod hun i min stue og købte en kommode af mig. Det var lidt sjovt.

 

Hvordan har du fået næse for genbrug?

Da jeg som 18-årig flyttede hjemmefra, var pengene ikke så store, så jeg indrettede bl.a. med ting fra mine bedsteforældre. Nogle ting malede jeg, og andre blev brugt som de var. Jeg synes, det er fantastisk at kunne indrette med ting, der har en personlig værdi, eller som man måske ikke lige finder i alle hjem. 

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil i dag?

Mit hjem er i dag præget af en del retro og loppefund, kombineret med familiebilleder og nyere ting, som jeg synes passer i stilen. Jeg går ikke så meget op i, hvem der har designet tingene, men ser mere på farver og former, og om jeg kan lide det! Jeg har to mindre børn og de skal også kunne bruge møblerne. Derfor er der nogle gange blevet valgt mest med det praktiske for øje. Vores sofa fx. er hverken retro eller designer og står helt sikkert i hundredevis af hjem. Men den har plads til alle, man sidder godt og børnene må gerne spise chokolade i den :)
Vi er helt vilde med idéen om at gøre en gammel pengekasse til et smykkeskrin, som Camilla har gjort her. Helle for de gamle pengekasser på Tradono!

Vi er helt vilde med idéen om at gøre en gammel pengekasse til et smykkeskrin, som Camilla har gjort her. Helle for de gamle pengekasser på Tradono!

Hvordan finder du ting til din unikke indretning?

Jeg elsker at gå på loppemarked! Både de traditionelle IRL og online. Her kan man finde de fineste ting til fornuftige penge, og jeg er stor tilhænger af at genbruge og ikke bare smide ud. Nogle af mine yndlingsfund er mit metal S (for Schuster) og min udstoppede duehøg (tror jeg det er). Har et eller andet med udstoppede fugle. Jeg synes, de er utroligt smukke. Og så har jeg lige fundet dette super fine medicin-skab, som nu hænger på mit badeværelse. Jeg finder også tit møbler, som jeg maler eller som min mand sliber ned og fixer. Det er utroligt hvad en kærlig hånd og en gang maling eller olie kan gøre for et møbel.

Hvad er dit bedste indretningsråd til andre Tradonees?

Jeg ved ikke, om jeg har nogle gode indretningsråd. Ser nu ikke mig selv som værende nogen ekspert. Men vær ikke bange for at blande nyt og gammelt, forskellige træsorter og husk dig selv og den skæve vinkel i indretningen. Det behøver ikke ligne noget fra Bo Bedre alt sammen. Og husk LESS IS MORE. Pas på ikke at overfylde hylder mm. Tingene kommer ofte mere til deres ret, hvis de får lidt plads. Men det kan være svært. Noget jeg selv skal øve mig i... Og vær ikke bange for at prøve noget nyt. Hvis det så alligevel ikke passer helt ind, kan man jo altid sælge det videre.

Et udvalg af Camillas lækre items: 

Er du ligeså vild med Camillas lækre interiør, så tag et kig på hendes shop på Tradono:

 
Vi vil have Nooras garderobe - få den her

Vi vil have Nooras garderobe - få den her

DIY: Byhave i kopper

DIY: Byhave i kopper