App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Det kan føles nærmest uoverskueligt at pakke hele din garderobe ned i forbindelse med en flytning. Men det kan også være en gylden mulighed for at få ryddet ud og starte på en frisk.

At flytte er nærmest altid en stor begivenhed i ens liv. Det markerer typisk starten på en ny begyndelse, hvad enten du skal flytte hjemmefra fra første gang eller sammen med en ny kæreste. Selv hvis du skal flytte grundet mere triste omstændigheder, som hvis dig og din kæreste eventuelt har slået op, så er flytningen stadig forbundet med starten på et nyt kapitel.

Det kan føles nærmest helt overskueligt at gå i gang med at pakke ens garderobe ned, når du skal til at flytte. Men selvom og det tager lang tid, så er det også en gylden mulighed for at få ryddet ud og måske solgt de items, du ikke længere får brugt.

Det er nemlig også dyrt at flytte, især hvis du gerne vil købe dig til hjælp med at få båret tingene. Ved at få solgt nogle af de ting, som du ikke længere får brugt, kan du gøre hele processen lidt lettere. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan du overveje at tage et minilån for at dække de største flytteudgifter.

Her er vores bedste råd til at få pakket garderoben ned:

  1. Du er, hvad du iklæder dig 

    Tøj og mode er en kæmpe identitetsmarkør. Og derfor er det vigtigt, at det tøj du har i skabet afspejler den, du er. Vi kender nok alle til det der med at have købt nogle outfits en gang imellem, fordi vi blev ramt af en særlig, fiks idé. Det kan være, vi købte en blazer, fordi vi gerne ville fremstå ekstra karriereorienterede, eller en stram kjole til en tur i byen, selvom vi slet ikke kan lide at gå i stramt tøj. Lad være med at have tøj i garderoben, som du drømmer om at gå i den dag, du lige bliver 10 kilo tyndere, får et andet job eller lignende – lad tøjet afspejle den, du er, lige nu. Alt andet bør ryge ud.

  2. Organisér dit klædeskab 

    Du får så meget mere overblik over, hvad du har i garderoben, hvis du organiserer det ordentligt. Dit helt nye klædeskab i dit nye hjem er din chance for at få et opryddeligt og organiseret klædeskab. Når du alligevel er i Ikea for at købe nye møbler i forbindelse med flytningen, så hent nogle pæne opbevaringskasser og dekorative bokse med hjem i samme ombæring. Sørg for at have undertøj og strømper organiseret og hver for sig. Opbevar dine sko i æsker, så de ikke samler støv eller ligger hulter-til-bulter og få ryddet ud, så du kan være sikret, at dit klædeskab ikke er overfyldt.

  3. Få basisgarderoben på plads 

    Når du skal flytte, er det en glimrende mulighed og lejlighed for at få basisgarderoben på plads. Sørg for, at du har nogle jeans, der sidder helt rigtigt, nogle gode stiletter, du kan finde ud af at gå i, hvide skjorter af god kvalitet og enkle trøjer. Når man taler om god stil, er det i mange tilfælde mere vigtigt, at tøjet sidder godt, er af god kvalitet og passer til dig, fremfor at det er præget af de seneste nye trends. Når basisgarderoben er på plads, at det desuden lettere at peppe dit look op hver sæson. Det kan du for eksempel gøre med en top eller et par ørenringe.

Ved at følge ovenstående tips er du allerede godt på vej til at få ryddet succesfuldt ud i din garderobe, så du kan starte på en frisk i dit nye hjem. Og sørg nu for at have alt det praktiske på plads som for eksempel nyt bredbånd og officiel adresseændring i god tid. Det er så irriterende ikke at have noget wifi i sit nye hjem eller gå glip af pakker, fordi de bliver sendt til din gamle adresse.

@trendsales på Instagram