App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Sneakers er blevet en fast del af vores garderobe – og det er let at forstå hvorfor. Der er findes sneakers til enhver smag, stil og til ethvert formål. De er behagelige, praktiske og så kommer de i tusindvis af varianter. What’s not to love?

Er du på udkig efter nye sneakers, men har svært ved at finde de helt rigtige i det store udvalg? Så er hjælpen på vej. Her er nemlig samlet fem klassiske sneakers, der med sikkerhed ikke går af mode!

1) Adidas Originals Superstar

Her er der virkelig tale om et par sneakers, der lever op til sit navn. Adidas Original Superstar har siden 80’erne været en af adidas’ mest populære modeller – og det er let at forstå hvorfor. Man går aldrig galt i byen, hvis man har disse sneakers på. Med sit enkle design og tre ikoniske striber på siden passer de til ethvert outfit.

2) Vans Old School

Vans blev oprindeligt brugt af skatere, men heldigvis behøver man ikke længere at hænge ud ved skaterrampen for at bruge de ikoniske sneakers. Nu bruges de nemlig af alle, fordi de passer til næsten ethvert outfit. Med den genkendelige hvide stribe og det tidsløse design er Vans Old Shcool blevet en klassiker, der næppe går af mode.

3) Puma Suede

Ruskind er et materiale, som virkelig er oppe i tiden lige nu, men Puma Suede kom faktisk allerede på hylderne i 1958. Sidenhen blev de yderst populære i bl.a. hiphop- og breakdanceverdenen, hvor de blev brugt flittigt. En rigtig god undskyldning for at droppe de højhælede og i stedet tage disse sneakers på, næste gang du skal ud og danse, ikke?

4) Converse All Star

Man kan ikke tale om ikoniske sneakers, uden at nævne Converse All Star. De ikoniske sneakers er blevet brugt både af os selv, vores forældre og endda vores bedsteforældre. Selvom de oprindeligt var designet til sportsudøvelse, har Converse All Star vundet indpas som noget af de mest populære fodtøj gennem tiden. Vidste du, at de er 100 år siden de kom frem? Mon ikke det tidsløse design også holder de næste 100 år.

5) Nike Tanjun

Nike Tanjun har ligesom de andre sneakers et enkelt og smart design. Faktisk betyder det japanske ord Tanjun “enkelhed” og sammen med skoens komfort og lethed, er det at nemt at forstå hvorfor de er blevet så populære. Desuden har Nike Tanjun et moderne og sporty design, der gør dem super behagelige at bruge. Du slipper for ømme fødder – og ser smart ud imens. Her kan man virkelig tale om en ren win-win situation!

Du kan finde de fem ikoniske sneakers og mange flere på Stylepit.dk

@trendsales på Instagram