App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Drømmer du om et walk in closet, men mangler inspiration til hvordan du kommer i gang? Så læs med her for at få vores tips til den inspirerende garderobeløsning, der er fryd for både øje og ordenssans.

Den populære løsning

Det kan være svært at holde orden på tøj, sko og tasker, og derfor vælger mange at indrette sig med den ultimative garderobeopbevaring: et walk in closet. Walk in closets er blevet utroligt populære blandt danskerne og flere og flere vælger at indrette sig med den praktiske garderobeløsning, oplyser Boligninja.

Et walk in closet betyder direkte oversat et klædeskab, man kan gå ind i. Idéen er at have et helt rum, der er dedikeret til husstandens tøj, sko og accessories, så man dermed får masser af plads til garderoben.

Gode råd til indretningen

Der er mange ting at overveje, når man indretter sig med et walk in closet. Det første du bør overveje, er hvor du vil placere dit walk in closet. Mange vælger at placere det i forbindelse med soveværelset enten som et åbent rum, man går ind i, eller lukket af med en skydedør. Hvis du har en stor villa med rigeligt plads, kan det være en fordel at have en skydedør, så man kan lukke rummet af, men hvis du derimod er indehaver af en lille 2-værelses lejlighed, er det måske bedre med et åbent walk in closet. Lige meget størrelsen på din bolig er det en god idé at prioritere at have luft omkring garderoben, så du har plads til at prøve tøjet og lægge det fra dig på en stol eller skammel.

En anden ting du bør overveje er, om du vil have en åben eller lukket skabsløsning. Med lukkede skabe kan du skabe et enkelt og minimalistisk udtryk. Åbne skabe kan derimod give noget farve og liv til rummet fra dit tøj og accessories. Lige meget hvilken løsning du vælger, er det dog vigtigt at tage højde for lyset. God belysning er særligt vigtigt omkring spejlet, så du har mulighed for at se både tøj og farver ordentligt.

Hvad koster et walk in closet?

Det er svært at angive priser for walk in closets, da det afhænger meget af, om du ønsker et speciallavet walk in closet, et serieproduceret walk in closet eller du er klar på selv at komme i arbejde med et DIY walk in closet. Idéen om selv at kunne kreere sit walk in closet kan være tiltalende for kreative sjæle, men kræver dog en del håndværkssnilde, når man selv skal i gang med at skære til, måle op og slibe til. Mange vælger derfor mellemløsningen med et serieproduceret walk in closet, hvor du køber færdige elementer som skuffer, hylder, kommoder og skabe. Her tilbyder mange virksomheder at montere elementerne for dig. Hvis du gerne vil spare penge, er det også en mulighed selv at montere de færdige skabselementer.

Kniber det med pladsen i lejligheden for at få din drøm om et cool og praktisk walk in closet opfyldt? På Boligninja.dk er der et bredt udvalg af ledige lejligheder, der bare venter på nye lejere, der ønsker at indfri deres boligdrømme om eksempelvis plads til walk in closet.

@trendsales på Instagram