App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Mobilcovers er blevet nutidens must-have accessory og har derved overhalet håndtasken i kampen om denne titel. At mobilcovers i dag er blevet til den vigtigste del af garderoben, stemmer overens med den selfie-besatte, mobilafhængige tid vi befinder os i.

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Det kan derfor ikke komme bag på mange, at mobilen er noget af den vigtigste teknologi i vores hverdag. Telefonen er blevet den genstand vi aldrig er foruden, og som kan få os til at gå i panik, hvis den er uden af vores syn i et splitsekund.

Hvad siger dit mobilcover om dig?

Hvis nogen er på telefonen disse dage, betyder det højst sandsynligt at deres skærm er foran deres ansigt eller mod øret, og coveret derfor vender ud mod verden. Vi har en tendens til at gå ligeså meget op i, hvad vi giver vores telefon på af ’beklædning’, som os selv. Dit mobilcover kan altså sige meget om hvem du er som person og din personlige stil. Man kan fremstå som sjov, modig, nede på jorden, osv. alt efter hvilket type cover til mobiltelefonen man har.

Klassikeren

Klassikeren er et simpelt mobilcover, typisk i en afdæmpet farve uden mønstre eller andre dekorerende elementer. Klassikeren er et cover der beskytter godt og passer med alt tøj i din garderobe. Dette mobilcover siger at du er ansvarlig og behersket person, der ikke ønsker at være for aparte eller iøjnefaldende, men ønsker derimod at beskytte det mest dyrebare i sit liv – sin telefon.

Samtalestarteren

Her bliver din iPhone egentlig mest gemt væk i et cover der fungerer mere som et accesory i sig selv. Dette cover kan tage mange forme, fx som dyr, fast-food, eller rengøringsprodukter – you name it! Et sådan slags mobilcover fortæller, at du som person ikke er bange for at folk kigger efter dig (eller dit cover) på gaden, og at du godt tør være lidt anderledes og fjollet. Men på samme tid er meget moderigtig, da mange af disse vilde og sjove covers bliver lavet af nogle af de største modehuse som Moschino, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, osv.

Den underspillede trendy

Denne type cover er meget stilfuldt, men knap så iøjnefaldende eller flashy. Denne type cover kan have nogle diskrete detaljer eller være i klassiske print, så som marmor eller læder. Personer med denne type cover er stilrene og selvsikre, og ønsker ikke at fremstå useriøse, men dog moderigtige.

Opladeren

I dette mobilcover er der en indbygget oplader, så du aldrig står i en situation uden strøm. Hvis din telefon er svøbt ind i dette cover, udstråler du altså at du er en person der altid er på farten. Du forlader dit hjem tidligt om morgenen, og kommer ikke i nærheden af en oplader før du kommer hjem igen sent om aftenen. Du bruger din dag på at tjekke mails, bruge dit kamera, Google Maps, sociale media, osv., og har derfor ikke tid til at stå uden strøm på din telefon.

@trendsales på Instagram