App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Solhatten skal med på badeferien og de gode gå-sko til storbyferien. Det ved de fleste. Men det kan være svært at vurdere hvad de vigtigste items at pakke er, når man skal på en mere alternativ rejse. Læs med i artiklen og undgå de værste pakkekatastrofer på turen.

Safari

Mange kan godt tro at når man skal på en safariferie, skal man investere i diverse beige eller khaki farvet items, samt iføre sig army gear fra top til tå. Det er selvfølgelig ikke korrekt. Generelt er bomuldstøj godt at have med, da anbefales at pakke til at kunne klæde sig lag-på-lag, da temperaturen er meget forskellige i Afrika fra dag til nat.

To must-have items på safrituren er et kamera med en god zoom og en kikkert. Der er rigtig mange ting at se på en safari, men det kan ikke altid garanteres at dyrene kommer helt tæt på jeepen hver gang.

Frivilligt arbejde

Søger man en rejse med et formål er frivilligt arbejde i udlandet en god mulighed for netop dette. Selvfølgelig er et must-have på en sådan type rejse backpack’en. Et godt lille tip der kan lette pakkeprocessen, er at køb tøj hos de lokale hvor man nu kommer omkring eller få lavet custom made tøj hos en skrædder. Dette er typisk billigt og så kommer man hjem med tøj, som ingen andre har herhjemme.

Hvad enten man vælger at tage til Afrika, Asien eller Mellemøsten for at arbejde frivilligt, er en pandelampe et absolut must! Man kommer ud i mange situationer hvor man kan have akut behov for at se i mørket, og her er en pandelampe altså utrolig nyttig, så man undgår at træde i kakerlakker eller andet i mørket.
Et sidste must-have item til denne type rejse er et tyndt tørklæde eller sjal. Dette er godt til den lange flyvetur, men også hvis man skal besøge et tempel eller andre grunde til at dække sig lidt til.

Vandretur

Hvad enten du skal på vandretur i naturskønne Norge eller gå pilgrimsruten El Camino de Santiago, er et par gode vandresko- eller støvler et naturligt must. Derudover er en fleecetrøje, windbreaker og vandrebukser (med aftagelig ben) super praktiske must-have items til vandreturen. Derudover er en kasket eller solhat og masser af vabelplaster uundværlige på vandreturen! Det er hverken sjovt at vandre med solen bagende ned i hovedet eller foden fyldt med vabler. Og husk at jo mere du pakker, jo mere skal du slæbe på ryggen hele turen – så forsøg for at pak det absolutte minimum i tasken.

Spirituel rejse

Om du skal på et retreat, en yogatur eller noget helt tredje, kan du være sikker på du kun får det optimale ud af turen ved at lade smartphonen blive derhjemme, eller holde den slukket det meste af turen. Et must-have item på en sådan tur er altså en notesbog, så du har mulighed for fordybelse og selvindsigt. Derudover skal du huske en masse gode bøger til denne type rejse. Hvis du skal på yoga ferie er must-have items naturligvis dit yogatøj.

@trendsales på Instagram