App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvis du bare går en smule op i indretning af dit hjem og godt kunne forestille dig at pifte det op med designerlamper, bør du læse med her. Jo mere du går op i belysningen i hjemmet, jo bedre en atmosfære vil du også skabe. Med Bestlite lamper kan du skabe en wow-effekt i forhold til både funktionalitet og design. Du kan købe Bestlite lamper inden for alle lampetyper.

Køb lamper du vil sætte pris på

Vi mennesker er afhængige af lys. Vi er så afhængige af det, at vi er nødt til at bruge elektriske lyskilder, når solen er gået ned. Det er et af de mange privilegier, vi har skabt, og som vi nogle gange glemmer at sætte pris på. I dag er vi ikke ekstra godt stillet, hvis vi har elektriske lyskilder i vores hjem. Det er en selvfølge, at vi har adgang til elektricitet alle steder. Vi er derimod godt stillet, hvis vi har råd til at fylde hjemmet med designerlamper.

I dagens Danmark bruger vi ikke vores energi på at skaffe elektricitet i vores bolig. Denne energi bruger vi på at vælge, hvordan belysningen skal fordeles. Hvor i hjemmet skal lyset være skarpt, og hvor i hjemmet skal lyset kunne dæmpes. Hvor i hjemmet skal vi have ekstra lamper for at kunne se, hvad vi arbejder med, og hvor i hjemmet skal der være lys om natten, for at vi kan finde rundt, når vi skal op på WC om natten.

Lamper er en naturlig ejendel, og vi har flere af dem i alle rum. Der findes dog uendelige muligheder for dit valg og din sammensætning af lamper. Vælger du at fylde dit hjem med Bestlite lamper, er du helt sikkert en af dem, der har tænkt længere end, at dine lamper blot er til for at give lys.

Køber du Bestlite lamper, går du højst sandsynligt op i din indretning. Dit hjem er det sted, hvor du kan være dig selv og slappe helt af. Derfor er det vigtigt, at du har indrettet det, så du er glad for at være der. Dine Bestlite lamper bidrager positivt til den hyggelige atmosfære i dit hjem, og du har nok også tænkt over, hvor de hver især skal stå for at skabe mest værdi for dig.

Historien om de berømte Bestlite lamper

Der er blevet produceret Bestlite lamper helt tilbage fra 1930. De anerkendte lamper er designet af englænderen Robert Dudley Best, hvis efternavn er inspirationen til brandets navn. De berømte Bestlite lamper fik deres gennembrud under anden verdenskrig, fordi Winston Churchill havde en Bestlite bordlampe stående på sit skrivebord i en bunker. Denne Bestlite bordlampe har eftersigende været vidne til mange samtaler om strategi, mens sirenerne har været i fuld gang udenfor. Winston Churchills Bestlite bordlampe var en sort BL1, og den er stadig blandt favoritterne på markedet i dag.

Robert Dudley Best var arvingen til den største lysfabrik i verden. Produktionen foregik i Tyskland, men designet og fremstillingen var i høj grad inspireret af den engelske kunstner, William Morris. William Morris blev berømt for sin tankegang om, at alting i hjemmet både skal være brugbart og smukt. Det er særligt denne tankegang, der er inspirationen bag designet og fremstillingen af de berømte Bestlite lamper.

I dag er Bestlite en del af Gubi, som er en dansk designvirksomhed. Karakteristisk for alle Bestlite lamper er deres enkle design. På samme tid er Bestlite lamper yderst fleksible. Det fleksible design gør dine Bestlite lamper utroligt funktionelle og egnede til brug i alle rum. Lamperne er en kombination af industriel elegance og høj funktionalitet. Dine Bestlite lamper passer ind i dit stilfulde hjem, uanset hvilken indretningsstil, du er gået efter.

Den elegante Bestlite væglampe

Din Bestlite væglampe kan både give et rustikt og enkelt udtryk i dit hjem. Den Bestlite væglampe, der hedder BL7 fås for eksempel i messing eller i krom og porcelæn, der både kan give din indretningsstil en rustik kant og passe ind i et hvilket som helst hjem.

Den effektive Bestlite pendel

Den bedst sælgende Bestlite pendel er fra pendelserien BL9. Denne Bestlite pendel fås i flere forskellige størrelser og farver. Det er altså en Bestlite pendel, du kan have over spisebordet men også over køkkenbordet, såvel som i hjørner af stuen. Vælger du den store Bestlite pendel fra BL9-serien, vil du få en pendel, der giver et særligt effektivt lys og skaber en unik harmoni i rummet.

Den berømte Bestlite bordlampe

Er du mere betaget af historien om Winston Churchills Bestlite bordlampe, kan du heldigvis stadig få en Bestlite bordlampe, som er magen til hans. Den historiske og berømte Bestlite bordlampe, BL1, kan fås i sort som Winston Churchills og i mange andre farver. Du vil få en elegant og funktionel Bestlite bordlampe i et tidløst design. Denne Bestlite bordlampe er en klassiker, du aldrig bliver træt af.

Bestlite lamper er med til at skabe det perfekte indeklima

Bestlite lamper er kun et eksempel på et hav af designerlamper, du kan forkæle dig selv med. En Bestlite væglampe, Bestlite bordlampe eller Bestlite pendel vil uden tvivl gøre et positivt indtryk, når du har gæster. Placerer du dine Bestlite lamper i hjemmet med omtanke, vil de have en særlig evne til at skabe en helt særlig atmosfære i hjemmet. Din Bestlite væglampe, bordlampe eller pendel vil give skabe et klart budskab om stilbevidsthed. Den er med til at skabe et perfekt indeklima, hvor belysningen er behagelig, og rummet føles større. Din Bestlite væglampe, bordlampe eller pendel er samtidigt med til at sikre, at du har en unik indretning som ingen andres.

Skal vi konkludere på spørgsmålet, om det bedste lys kommer fra Bestlite lamper, kan vi i hvert fald argumentere for, at der er en væsentlig forskel. Med disse lamper vil du opleve en kvalitet, der ikke kan opnås med billige alternativer. Designerlamper skaber et særligt budskab for dine gæster og et bedre lys, der kan mærkes på hjemmets indeklima.

Du kan finde et stort udvalg af Bestlite lamper på Andlight.dk. Andlight er Nordens førende online forhandler af designerlamper. På deres hjemmeside kan du gå på opdagelse i en hel verden af designerlamper fra alverdens producenter. Hos Andlight kan du finde alt fra bordlamper, til loftslamper, til væglamper og spotlamper. Alle lamper har til fælles, at de er designerlamper, der bidrager til at give dit hjem et stilfuldt udtryk.

@trendsales på Instagram