App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Selvom vi officielt ikke har bevæget os ind i de danske sommermåneder, har vi været så heldige at have fået tildelt en god mængde sommervejr. Prognoserne viser, at det dejlige vejr fortsætter (7-9-13). Derfor er der en række investeringer, som er gode at gøre således, at du bliver sommerklar.

Det danske vejr har sjældent været så godt, som det er lige nu. Det betyder, at det er på tide at få shoppet noget mere sommertøj, så du rent faktisk har noget rent tøj at hoppe i, som passer det det danske vejr. Hvis du ikke allerede nu har pakket vintertøjet væk, så kan du rolig gøre dette. Nyt sommertøj skal medvirke til, at du ikke har konstante tøjkriser om morgenen, fordi du har haft den samme lille sommerkjole på en uge i træk. Sørg derfor at investere i sommertøj til flere forskellige anledninger. Sommeren byder typisk på mange sociale arrangementer, så sørg for at du har en kjole til sommerfesten, til hverdagen og til en mere afslappende dag, hvor du dog stadig vil være fin.

Hvis du er forældre, så skal du selvfølgelig også investere i nyt tøj til dit barn. Især mindre børn vokser utrolig hurtigt, og derfor kan de næppe passe det tøj, som du købte til dit barn sidste år. Fred’s World er et baby- og børnetøjsmærke, som fokuserer på lækkert økologisk tøj, som passer perfekt til dig, som ønsker det bedste for dit barn. Sørg for at investere i masser af kortærmede bodyer, fine shorts og kjoler. Desuden må du endelig ikke glemme at investere i en solhat, som beskytter dit barn mod solens farlige UV-stråler.

Som nævnt er der typisk masser af sociale arrangementer, som du skal deltage i. Sommeren er højsæson for både konfirmationer og bryllupper. Til sådanne arrangementer er du ikke selv herre over, hvilket mad som du indtager. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning for, at du ikke skal have alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Dog skal du selvfølgelig ikke være uhøflig og takke nej til mad, men derimod blot supplere din kost med diverse kosttilskud. Med kosttilskud kan du sørge for, at du får alle de nødvendige vitaminer og mineraler hver eneste dag. Selv på de dage hvor du ligger tømmermænds ramt. Der findes alverdens forskellige kosttilskud, og det kan være svært at finde ud af, hvilke som er gode at tage. Det er altid en god idé at få ekstra d-vitamin, jern og diverse olier. Hvis du ikke ønsker at tage flere forskellige piller, kan du finde en alsidig pille, som indeholder mange forskellige vitaminer.

Når det er sommer vælger vi typisk den korte kjole fremfor de lange, tykke bukser. Det betyder desværre, at vi kvinder bliver nødt til at finde skraberen frem fra gemmeren. Det er er en tidskrævende proces at skulle barbere ben hver eneste gang man er i bad, så man er sikker på, at man har lækre, silkebløde ben. Derfor kan det være en god idé at investere i en permanent hårfjerning, så du ikke skal bekymre dig om at fjerne uønsket hår i fremtiden.

@trendsales på Instagram