App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Er du i tvivl om, hvorvidt de Gucci-solbriller du købte med hjem fra Thailand sidste år, er ægte? Eller har du fundet et par solbriller på nettet, som du mistænker for at være fake? Så læs med i denne guide! Vi fortæller, hvad du bør være opmærksom på, når du skal identificere ægte og fake Gucci-solbriller. Ofte er der nemlig nogle mangler på de fake udgaver, som det er vigtigt at være opmærksom på.

1. Hvem køber du fra?

Hvis du køber Gucci-solbriller online, skal du sørge for, at hjemmesiden gør opmærksom på din fortrydelsesret, da du som udgangspunkt har 14 dages fortrydelsesret ved fjernsalg indenfor EU. Hvis du handler på hjemmesider udenfor EU kan du ikke gå ud fra, at du har en fortrydelsesret. Husk derfor altid at betale med betalingskort, da du på den måde har mulighed for at bede banken om at føre dine penge tilbage, hvis din vare ikke dukker op og du ikke kan komme i dialog med forhandleren. Hvis du derimod køber solbrillerne brugt, eksempelvis på Trendsales, er det vigtigt, at du kontrollerer om sælgeren virker troværdig, har fået gode vurderinger og er ID-valideret.

Gucci solbriller ægte

2. Den højre brillestang

Alle Gucci-solbriller er udarbejdet af Safilo Group i Italien. På indersiden af den højre brillestang kan du læse ‘GUCCI’, ‘Made in Italy’ og ‘CE’ som står for European Conformity (europæisk konformitet).

gucci solbriller ægte

3. Hvad følger med solbrillerne?

Hvad der følger med solbrillerne varierer alt efter farve og mønster, men generelt kommer Gucci-solbriller med følgende tilbehør:

  • Rengøringsklud (som regel i farven brun)
  • Gucci-æske fra forhandleren
  • Brilleétui med GUCCI-logo
  • Ægthedscertifikat
  • Garanti

Vær opmærksom på, at disse ting ikke nødvendigvis medfølger, når du køber solbrillerne brugt, da sælger kan have mistet dem.

gucci solbriller indvendig

4. Kontrollér “næsedutterne”

På “næsedutterne” på orginale Gucci-solbriller er GUCCI-logoet indgraveret. På forfalskningern er GUCCI-logoet ofte udeladt.

Gucci solbriller ægte

5. Tjek brillelinserne

Alle originale Gucci-solbriller har polariseret glas. Fordelene ved polariseret glas er, at det indeholder et filter som stopper horisontalt reflekteret lys. Horisontalt lys er noget vi kan opleve, når en overflade reflekteres. I stedet for at lyset spredes i alle retninger, som det normalt gør, vil reflekteret lys bevæge sig i en mere horisontal retning og dermed skabe et irriterende og nogle gange farligt intensivt lys, som vi oplever som en blænding. Du kan tjekke polariseringen i brillelinserne ved, at holde dem op foran en tændt computerskærm og rotere dem 60 grader. Hvis billedet bliver mørkere betyder det at brillelinserne er polariseret.

6. Vægten

Nøglen til at kunne identificere et par ægte Gucci-solbriller er at føle vægten på dem. Prøv at hold solbrillerne i hænderne. Føles solbrillerne lette eller føles materialet generelt som værende af dårlig kvalitet, et det tegn på, at produktet er fake. De originale solbriller vil føles lidt tungere, da materialet er af god kvalitet.

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.56.06

Mangler vi et tip i vores guide? Skriv en kommentar til os herunder, så vi kan forbedre vores guides! ?

@trendsales på Instagram