App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Ægte Chanel-tasker, som blev fremstillet i midt 80’erne, sælges med et ægthedscertifikat, hvorpå serienummeret står skrevet (se billederne nedenfor til højre). Serienummeret er registreret på et mærkat i taskens foring. I tasker som er fremstillet i år 2000 og frem har serienummermærkatet et Chanel-logo, som er beskyttet af en gennemsigtig tape med tilhørende hologramsikkerhed. Klistermærket, Chanel-logoet og hologramdesign varierer efter fremstillingsdatoen.

 

chanel ægthedscertifikat

Serienr.: 14XXXXXX

År: 2011

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.:  Det ottecifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer. “X”-skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedscertifikat

Serienr.: 13XXXXXX

År: 2009-2010

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det ottecifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer. “X”-skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 12XXXXXX

År: 2008-2009

Style nr.:  0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det ottecifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer. “X”-skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 11XXXXXX

År: 2006-2008

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.:  Det ottecifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel- logoer. “X”-skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 10XXXXXX

År: 2005-2006

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det ottecifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer. “X”-skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 9XXXXXX

År: 2004-2005

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape, med to Chanel-logoer. “X” -skillelinjen sikre, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 8XXXXXX

År: 2003-2004

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder)

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer. “X” -skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 7XXXXXX

År: 2002-2003

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer. “X” -skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 6XXXXXX

År: 2000-2002

Style nr.:  0 har en diagonal gennemstregning. 1 har små seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer. “X”-skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 5XXXXXX

År: 1997-1999

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning op til 51XXXXX. 0 har ingen gennemstregning fra 52XXXXX til 56XXXXX. 0 har gennemstregning fra 57XXXXX og frem. 1 har små seriffer (med fødder) fra 57XXXXX og frem.

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort, belagt med gennemsigtig tape med to Chanel-logoer fra 57XXXXX og frem. “X”-skillelinjen sikrer, at det gennemsigtige tape på mærkatet ikke kan fjernes uden at knække. “CHANEL” vises på højre side af etiketten. En mørk linje vises i venstre side af mærkatet. Guld pletter er trykt overalt på etiketten.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 4XXXXXX

År: 1996-1997

Style nr.: 0 har en diagonal gennemstregning. 1 har sansseriffer (ingen fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort med Chanel-logoer. Ugennemsigtigt film dækker klistermærket.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 3XXXXXX

År: 1994-1996

Style nr.:  0 har en diagonal gennemstregning. 1 har sanseriffer (ingen fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort med Chanel-logoer. Ugennemsigtigt film dækker klistermærket.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 2XXXXXX

År: 1991-1994

Style nr.:  0 har igen diagonal gennemstregning frem til 27XXXXX. 1 har seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort med Chanel-logoer. Ugennemsigtigt film dækker klistermærket.

Chanel ægthedcertifikat

Serienr.: 1XXXXXX

År: 1989-1991

Style nr.: 0 har ingen diagonal gennemstregning. 1 har seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort med Chanel-logoer og en venstresidet udskæring. Ugennemsigtigt film dækker klistermærket.

[intet foto ?]

Serienr.: 0XXXXXX

År: 1986-1988

Style nr.: 0 har ingen diagonal gennemstregning. 1 har seriffer (med fødder).

Udseendet på serienr.: Det syvcifrede serienummer er trykt på et hvidt kort med Chanel-logoer og en venstresidet udskæring. Ugennemsigtigt film dækker klistermærket.

 

Bemærk! Ægthedscertifikater kan slides med tiden. Så hvis du ser en ældre model uden serienummer, betyder dette ikke nødvendigvis at tasken er en fake, men blot at serienummeret er blevet slidt.

TIP! På Trendsales kan du købe både nyt og secondhand Chanel. Her er det en god idé at købe via Trendsales’ eget handelssystem – TSpay. På den måde er du automatisk og helt gratis beskyttet af TSpay Handelstryghed, som sikrer at du får varen som beskrevet, eller pengene tilbage.

13

Var disse tips brugbare? Smid os en kommentar herunder, vi vil altid gerne have input og tips til, hvordan vores guides kan blive bedre ?

@trendsales på Instagram