App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvordan ved du om de Louboutin stiletter du skal til, at købe online er ægte? Hvilke kendetegn bør du gå efter? Denne guide er til dig som overvejer at købe dig et par Louboutin stiletter, men gerne vil undgå den dårlige oplevelse ved at få fat i et par fake.

40818566

1. Skoæsken

Christian Louboutin stiletter kommer i en brun æske i et slidstærkt materiale med logoet ‘Christian Louboutin’ skrevet centreret på æskens låg. Ordet ‘Paris’ kan læses nederst i æskens højre hjørne. Teksten er skrevet med hvid. Tjek altid størrelsen, fonten og tekstens placering omhyggeligt. Husk dog at ægte æsker nogle gange kan medfølge fake sko, så det er ikke nok kun at tjekke æsken.

2. Mærkatet på skoæsken

På siden af æsken er der placeret et mærkat som indeholder information om skoens størrelse, model og farve. Tjek tekstens størrelse på tekstens, mellemrum og font.

3. Dust bag

Christian Louboutin stiletter kommer altid med en rød dust bag med Christian Louboutin logo og Paris skrevet nedenunder.

4. Trykket i indersålen

På indersålen i skoen kan du spotte Christian Louboutin logoet samt ordet ‘Paris’ skrevet under. Kontroller nummeret på størrrelsen er placeret korrekt, samt om indersålens kant er pænt udført og ikke har nogle mellemrum. I få tilfælde kan fonten på Christian Louboutin logoet og være anderlede og ordet ‘Paris’ kan være udeladt.

5. De røde såler

Christian Louboutin stilletter er kendetegnet ved deres røde såler. Postkasserød er den farvetone, som de fleste er sålene har dog kan den varier en lille smule, f.eks. i en mere orange tone.

6. Stemplet på sålen

De røde såler vil indeholde nogle stempel detaljer, som regel med Christian Louboutin logoet og med teksten ‘Vero Cuoio’ skrevet under efterfulgt af ‘MADE IN INTALY’ skrevet med store bogstaver og til sidst skoens størrelse.

7. Sygningen på hælene

Sygningerne på Christian Louboutin stiletter er lige, præcise, stramme og flot udført. De fleste af skoene vil have en fane øverst på hælen, dog findes der nogle få undtagelser.

TIP! ?

Trendsales kan du købe både nye og secondhand Christian Louboutin stiletter. Finder du et par Christian Louboutin stiletter du gerne vil købe på Trendsales, er det en god idé at købe dem via Trendsales’ eget handelssystem – TSpay. På den måde er du automatisk og helt gratis dækket af TSpay Handelstryghed, som sikrer at du får varen som beskrevet, eller pengene tilbage.

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.56.06

@trendsales på Instagram