App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvis du går og drømmer om at købe en ægte Céline Phantom taske, og gerne vil undgå en dårlig oplevelse, så er dette guiden for dig. Céline er i dag en af verdens mest forfalskede luksusprodukter. Hos Trendsales har vi nultolerance over for salg af kopivarer. Og selvom vi har en masse moderatorer, der dagligt overvåger Trendsales for kopivarer, guider vi dig her til, hvordan du selv spotter en ægte Céline Phantom taske.

Kopivarer bliver fra år til år mere realistiske af udseende og derfor sværere at identificere. Derfor forsøger vi helt tiden at opdatere vores brugervejledninger. Hvis du har tilføjelser og andre tips, er du mere end velkommen til at smide en kommentar nederst. Vi tager med glæde dine tilføjelser med i betragtninng til guiden.

10 tips til at identificere en ægte Céline Phantom taske

1. Størrelsen

Ægte Céline Phantom tasker er fremstillet i to størrelser. Begge fremstilles i Italien.

Målene på den lille taske: 35x30x24cm

Og den store: 35x24x31cm

Vær opmærksom på at målene er vejledene.

2. Udvendigt

Som de fleste nok ved er Céline Phantom-tasker fremstillet af blødt skind eller ruskind. Skindet, som bliver brugt til Célines håndtasker, er blødere end skindet, der bliver brugt til Célines kufferter.

3. Forlommen

Den letteste måde at vurdere om tasken er fake er ved at kigge på forlommen. I forhold til Célines bagagetasker er forlommen på en Céline Phantom-taske perfekt tilpasset til din iPhone. Derudover bør den flettede lædersnor på lynlåsen være lang.

celine phantom taske real vs. fake
celine phantom real vs. fake

4. Bunden af tasken

Céline Phantom-tasker bliver både fremstillet med og uden metalfødder. Dette afhænger af kollektion og året, tasken er fremstillet i. Den bedste måde at vurdere om tasken er en fake er ved at kigge på bunden. En ægte Céline Phantom taske bliver fremstillet uden nogle tværgående syninger. Nedenfor ses den ægte taske til venstre og den fake til højre, som har en tydelig tværgående syning plus syninger rundt om fødderne.

celine phantom taske real vs. fake

5. Håndtaget

En anden ting, man kan kigge på for at vurdere om tasken er fake, er ved at kigge på håndtaget. Håndtaget bør være i en længde, der er svarende til 11-12,5 cm, så taskens håndtag lige præcist er for korte til at kunne have om skulderen.

6. Metaldelene

Céline Phantom-tasker bliver både fremstillet med sølv- og guldfarvede metal detaljer.

7. Foret

Da Céline Phantom-tasker bliver fremstillet i to typer skind (tre hvis du også tæller krokodilleskind med) så er forringen derfor også anderledes. Ægte Céline Phantom-tasker som bliver fremstillet i glat skind bør være foret med ruskind. Det samme gør sig gældende for Céline tasker i pastelfarver. Farven indeni tasken bør have den samme farve som udenpå. Hvis du har købt en taske i glat skind med en sort foring er tasken højst sandsynligt fake.

celine phantom taske real vs. fake

Det er omvendt, når Céline taskerne er fremstillet i ruskind. Her bør taskens foring være i glat skind. På nedenstående billede burde tasken til højre have den samme farve foring som udenpå (eller i hvert fald bør farven være tæt på den udvendige), hvilket den ikke er. Husk, at dette er en vigtig detalje at tjekke, før du køber en Céline Phantom-taske.

celine phantom taske indeni real vs. fake

En ægte Céline Phantom-taske bør have en inderlomme, hvor der ved siden af lynlåsen står “Made in Italy”.

ægte celine phantom taske lynlås

8. Logoet

Et ægte Céline Phantom-logo bør altid være printet på og ikke stemplet. De fleste fake tasker bliver produceret uden accenten over E’et. Hvis du har købt en taske uden É er tasken fake.

celine phantom taske real vs. fake logo

9. Datakoden

Inde i lommen bør du kunne finde en lille flap, hvor datakoden er trykt.

celine phantom taske datokode

10. Online køb

Når du køber online, er billederne det eneste du kan stole på. Det er derfor svært at skulle vurdere ægtheden af en Céline taske ud fra et dårligt billede. Derfor har du brug for billeder i en høj kvalitet og som femviser produktet på følgende vis:

  • Et billede af fronten på tasken
  • Et billede af bunden på tasken
  • Et billede af bagsiden af tasken
  • Et billede af foret i tasken
  • Et billede af serienummeret
  • Et billede af stemplet
  • Et billede der går tæt på detaljerne i tasken

Disse billeder er et absolut minimum af, hvad du har brug for, for at kunne vurdere dit køb. Bed evt. om flere billeder, hvis billederne ikke synes at være tilfredsstillende nok.

Vær opmærksom på, at billederne kan være hentet ned fra nettet. I mange tilfælde bliver billeder fra Célines egen hjemmeside brugt, for at overbevise køberen om ægtheden af tasken. Bed sælger om selv at fotografere tasken selv.

TIP! På Trendsales kan du købe både nye og secondhand Céline-tasker. Finder du en Céline-taske du gerne vil købe på Trendsales, er det en god idé at købe den via Trendsales’ eget handelssystem – TSpay. På den måde er du automatisk og helt gratis dækket af TSpay Handelstryghed, som sikrer at du får varen som beskrevet, eller pengene tilbage.

4

Mangler vi et tip? Smid os en kommentar herunder ?

God og sikker shopping på Trendsales!

@trendsales på Instagram