App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Det bliver mere og mere vanskeligt at spotte en ægte Lady Dior-håndtaske. Forfalskningerne er efterhånden blevet så gode, at det ved første øjekast er næsten umuligt at se forskel. Her på Trendsales har vi derfor lavet denne guide, som du kan bruge, hvis du er på udkig efter en Lady Dior-håndtaske, og gerne vil undgå en dårlig oplevelse med at købe en kopi.

1. Prisen

En ægte Lady Dior-håndtaske er næsten aldrig på udsalg. Priserne på en ægte Lady Dior ligger mellem ca. 5.225 DKK til 11.195 DKK. Dog ses der desværre en tendens til, at priserne på de fake tasker er begyndt at stige, da kopivareproducenterne er klar over, at en lavere pris kan afsløre dem. Derfor bør man som køber være opmærksom på andre faktorer, som kan være med til at afsløre om tasken er fake.

2. Syningerne på tasken

Bemærk syningerne rundt om de små buler, som danner mønsteret på tasken. På en ægte Dior-taske er disse syninger regelmæssige, og på en fake vil syningerne ofte være skæve eller have løse tråde.

ægte sort lady dior taske

Nedenfor ses et billede af en fake Dior-håndtaske. Ved nærmere eftersyn vil du kunne se, at der er ujævnheder i syningerne på taskens sider.

fake rød lady dior taske

3. Hot stamping

Dior har udskiftet deres indprintede stempel (hot stamp) flere gange inden for de senere år. Som regel er “Christian Dior Paris – Made in Italy” stemplet på læderflappens forside og datokoden på bagsiden. Normalt er teksten stemplet med samme farve som taskens metaldele og stemplet er skarpt og præcist påtrykt. På billedet nedenfor kan du se stemplet på den fake taske til højre og den ægte til venstre – bemærk den tydelige forskel. Stemplet til højre er falmet og syningen er ujævn. En god måde at spotte en fake taske på er ved at undersøge, om taskens model stemmer overens med det år, som datokoden angiver, at tasken er blevet produceret.

Lady dior fake vs. real logo

4. Foret

Foret kan være forskelligt afhængigt af, hvilket år tasken er produceret. Som allerede nævnt bør du tjekke datokoden i tilfælde af, at denne ikke stemmer overens med taskens model. Fx har tasker som er produceret før 2005 den kendte “cannage”-foring som signatur. Står du derfor med en taske, hvis datokode angiver år 2012 og samtidig har en “cannage”-foring, vil dette betyde, at tasken er fake!

Lady dior fake vs. real indeni

5. Håndtag

En anden ting, som du bør lægge mærke til, er håndtagene på tasken. På en ægte Lady Dior-håndtaske er håndtagene halvrunde. Desværre er kopivareproducenterne blevet gode til at efterligne denne form. Derfor kan du samtidig kigge nærmere på mellemrummet mellem syningen og det stigende punkt på håndtaget. Her kan man ofte se på en kopivare, at syningen er skæv og dårligt udført.

lady dior fake vs. real hanke

 

TIP! På Trendsales kan du købe både nye og secondhand Dior-tasker. Finder du en Dior-taske på Trendsales du gerne vil købe, er det en god idé at købe den via Trendsales’ eget handelssystem – TSpay. På den måde er du automatisk og helt gratis dækket af TSpay Handelstryghed, som sikrer at du får varen som beskrevet, eller pengene tilbage.

6

Var disse tips brugbare? Smid os en kommentar herunder, vi vil altid gerne have input og tips til, hvordan vores guides kan blive bedre ?

@trendsales på Instagram