App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

I denne guide viser vi dig, hvordan du kan spotte forskellen på en fake og en ægte Mulberry!

Fake vs. ægte Mulberry

Kunne du spotte, at den lyserøde Mulberry er den ægte? ?? Måske er du god til at se forskellen! Men du får lige lidt ekstra råd med på vejen, så du ved præcis, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du skal erhverve dig en Mulberry på eksempelvis Trendsales:

Mulberry fake eller ægte
Hvis du kaster et blik på det smukke Mulberry træ-logo ovenfor og sammenligner med det fake nederst, vil du kunne se, at træets blade ikke rør hinanden. Logoet er udskåret rent og elegant, hvilket giver et smukt slutresultat. Men vær forsigtig! Også de falske tasker kan have et logo, hvor bladene ser ud til at være adskilte.

Muberry fake ægte lynlås

En anden ting du skal være opmærksom på, er formen på lynlåsen. Ser du på de to billeder ovenfor vil du kunne se, at formen er meget forskellig på de to enheder. På en ægte Mulberry er lynlåsen rund i kanterne og logoet er tilsvarende rent udskåret. På billedet til højre kan man se, at lynlåsen er meget mere kantet end originalen.

Ægte Mulberry fake lås

En tredje ting du bør være opmærksom på er spændet. På en ægte Mulberry er spændet præcist samlet og teksten på spændet er præcist udskåret. På den fake taske nederst i billedet ses det, at bogstaverne er ujævne og i forskellige størrelser. Da Mulberry er en primavare vil disse aldrig blive produceret med ujævnheder og beskidte spor, som tasken nederst.

Sidst, men ikke mindst, bør du kigge på serienummeret. Alle Mulberry-tasker fremstilles med et serienummer. Husk, at serinummeret altid er unikt!

Et eksempel på et fake serienummer: 026 904. Også Mulberry-tasker med nummeret 275 288 vil i 99,99 % tilfælde også være falske. Hvis du er i det mindste tvivl omkring ægtheden af dit serienummer, kan du altid ringe til en Mulberry-butik for at dobbelttjekke.

Andre serienumre, som du bør undgå:

025 869, 258 798, 932 351, 924 565, 207 542, 346 352, 249 328, 257 528, 327 448, 254 571, 262 541, 565 321, 373 140, 757 156, 144 188, 329 116, 240 535 og 258 668.

 

TIP! På Trendsales kan du købe både nye og secondhand Mulberry-tasker. Finder du en Mulberry-taske du gerne vil købe på Trendsales, er det en god idé at købe den via Trendsales’ eget handelssystem – TSpay. På den måde er du automatisk og helt gratis dækket af TSpay Handelstryghed, som sikrer at du får varen som beskrevet, eller pengene tilbage.

11

Mangler vi et tip i denne guide? Skriv en kommentar herunder, så vi kan forbedre vores guide! Og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support, som sidder klar til at hjælpe ?

@trendsales på Instagram