App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Siger din tegnebog nej, når du vil købe de nyeste trends, så finder du her 3 gode råd til alligevel at kunne forny garderoben.

Den kortsigtede løsning

Har du pengene i næste måned, men mangler penge netop nu, så kan du vælge den kortsigtede løsning. Denne løsning går simpelthen ud på at låne pengene og betale hurtigt tilbage, så dine omkostninger ikke bliver for store. Denne løsning kan faktisk være 100% gratis første gang. Hvis du maksimalt låner 6.000 kr. hos VIVUS, så vil det være gratis for de første 30 dage.

Bemærk at du skal betale pengene tilbage indenfor 30 dage, hvis det skal være gratis. Men husker du dette, så kan det være en fabelagtig metode til at få den nye jakke før tid, uden at det koster ekstra.

Det lange seje træk

Råd nummer 2 dækker også over lån. Har er der dog tale om afbetaling. Du skal dermed ikke betale hele beløbet tilbage allerede måneden efter. Betaler du med Viabill, så kan du dele betalingen op i 24 bidder, som afbetales over de næste 24 måneder. Du kan naturligvis betale over kortere tid, hvis du ønsker det. Men det bedste af det hele er, at betaling med Viabill er gratis. Du betaler ingen renter og gebyrer. Du betaler altså den samme pris for varen, men deler betalingen op i mindre bidder.

Brugt, men godt

Det tredje og sidste råd er brugt, men godt. Køber du de nyeste trends som helt nyt, så bliver det selvsagt dyrere, end hvis du køber brugt. Ofte kan du købe brugt i særdeles god stand og dermed spare mange penge. Det kan nok ikke komme bag på dig, at vi vil anbefale Trendsales, når du skal købe brugt, men godt.

@trendsales på Instagram