App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvis du går og drømmer om en brugt Hermès Birkin taske, så læs videre her! En Hermès-taske koster i gennemsnit omkring € 10.000, hvilket i danske kroner svarer til omkring 75.000,-. Dog er Birkin stadig en bedre investering end en bil fx – da du kan sælge din Birkin til en endnu højere pris end dengang du købte den, da disse skønheder anses for at være reelle sjældenheder. Som de fleste andre eksklusive håndtasker kommer Hermès Birkin aldrig på tilbud. Så hvis du fanges af et tilbud, hvor tasken er nedsat med 50 % eller lignende er dette en kopivare og ikke den ægte vare.
Hérmes Birkin

1. Læderet

De fleste fake Birkin tasker har længere og løsere håndtag end de oprindelige. En ægte Birkin måles fra det højeste punkt på håndtaget og ned til tasken til nøjagtigt 10 cm. Håndtagene peger lige opad.
Fake Birkin tasker er syet af maskiner og læderet afslører ofte ujævnheder i farve, overflade og i mønster – især siderne på tasken afslører dette.
På nedenstående to billeder vil du bemærke en række forskelle. Bemærk forskellen på remmene. På en ægte Birkin er taskens rem af kvalitetslæder – på den fake ses det at remmen er løs, tyk og asymetrisk. Spænde- og metaldetaljer er placeret symetrisk på det øverste billede, da læder og taske er af topkvalitet.

ægte hermes birkin front

ÆGTE Hermès Birkin (??)

fake hermes birkin front

FAKE Hermès Birkin (??)

2. Metalfødder

For at beskytte læderbunden, når tasken står i en oprejst position er metalfødderne blevet tilføjet. Disse fødder bør være fastgjort og placeret symetrisk på tasken.

auth birkin bottom

ÆGTE Hermès Birkin (??)

fake hermes bund

FAKE Hermès Birkin (??)

3. Logo/stemplet

Hermès bruger altid hvid farve i deres stempler. De bruger ikke andre farver, udskæringer, tryk eller lign. Stemplet på den ægte taske er altid rent og klart i dets udtryk. På de fake er det oftest lige det modsatte. Hér er stemplet sjusket og dårligt udført. Bemærk også, at logoet på en ægte Birkin er placeret diagonalt. Hvis der bare er den mindste smule tegn på, at logoet er dårligt udført, som eksempelvis en ekstra prik, så er tasken en fake.
auth birkin stamp

ÆGTE Hermès Birkin (??)

fake berkin stempel

FAKE Hermès Birkin (??)

4. Indeni

Det er det, der er indeni som tæller! Foringen på en fake Birkin er oftest skæv i syningerne og har dermed ikke et symetrisk udtryk. Foringens syninger i en ægte Birkin er smukt udført uden nogle løse tråde eller halvfærdige ender, og bunden er perfekt centreret.

Skindet på en fake Birkin er oftest skinnende, hvor foret på en ægte Birkin er mat og blødt. Læderet har også en genkendelig duft. Hullerne til håndtagene og bælteremmen er smukt udskåret, hvilket giver et smukt og symetrisk udseende.

Ægte Hermes Birkin indvendig

ÆGTE Hermès Birkin (??)

Fake Hermes indvendig

FAKE Hermès Birkin (??)

5. Detaljer

Kendetegnet på en ægte Birkin er metallåsen. Metaldetaljerne på en Birkin er enten sølv eller guld og disse er af høj kvalitet. Derfor skal du lægge mærke til om metallet har en skiftende farve eller om det nogle steder er skallet af. I så fald er dette et tegn på, at tasken er en fake. Metallerne på den ægte er oftest mørkere og har et mere støvet udtryk.

Teksten “Hermès Paris” er letgraveret på låsen – IKKE stemplet. På fake Birkin tasker bliver teksten ofte stemplet dybere så bogstaverne kommer til at se “chunkier” ud.

Ægte hermes birkin indgravering

ÆGTE Hermès Birkin (??)

Fake Hermes Birkin indgravering

FAKE Hermès Birkin (??)

Bæltets hul, hvorigennem spændet er bundet, er symetrisk og smukt udskårret. På fake tasker er hullet ujævnt, hvilket især ses ved hjørnerne.

Ægte Hermes Birkin strop indvendig

ÆGTE Hermès Birkin (??)

Fake Hermes strop indvendig

FAKE Hermès Birkin (??)

6. Lynlåsen

Hermès‘ lynlås er markeret med teksten: HERMÉS. Derudover løber lynlåsen på en ægte Birkin i en 90-graders vinkel hele vejen og den føles glat. Hvis lynlåsen synes at være skæv eller stikke ud, så er det en fake.
Hermes Birkin lynlås

fake hermes lynlås

7. Størrelsen

Hermès Birkin udarbejdes i følgende dimensioner: 25, 30, 35, 40 og 45 cm.

8. Datokode

Hver Birkin har en indvendig datakode, som diskret er gemt væk på bagsiden af højre rem. Antallet / bogstavkombinationen identificerer producenten og året, som tasken blev produceret i.

Ægte Hermes Birkin strop

TIP! På Trendsales kan du købe både nye og secondhand Hermès-tasker. Finder du en Hermès-taske på Trendsales, er det en god idé at købe den via Trendsales’ eget handelssystem – TSpay. På den måde er du automatisk og helt gratis dækket af TSpay Handelstryghed, som sikrer at du får varen som beskrevet, eller pengene tilbage.

10

Mangler vi et tip i vores guide? Tip os i en kommentar herunder, så vi kan gøre vores guides bedre! ?


@trendsales på Instagram