App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Så er det nu, der skal findes gaver til pakke- eller adventskalenderen til de små, så det ikke ender ud i impulskøb af en masse nyt skrammel. ? Og hvis du netop vil undgå den fælde, så se med her hvor nemt og billigt det kan gøres! Har du for travlt til selv at indkøbe alle pakker, kan du se her for at få hjælp. Vi giver dig de bedste bud på hvordan du kan få mere for pengene, spare tid og give pakkekalenderen et bæredygtigt tvist af klassisk legetøj.

Disney

Vi har alle vores Disney darlings og heldigvis er der en figur der passer til alle aldre og interesser. Gå på jagt efter favoritterne i Disneys univers af legetøj, bøger, prinsessekjoler og seje t-shirts.

Disney biler trendsales

Bøger

Tilføj nye sjove bøger til børnebiblioteket, som ungerne elsker at læse igen og igen.
Find dine favoritter blandt det store udvalg til spotpriser.

børnebøger trendsales

Barbie

Som vi udemærket kender til det selv, har Barbie også altid brug for en ny smuk kjole, smarte accessories eller nye møbler! Og heldigvis er det ikke et problem, for Barbie elsker også second hand! Se det store (billige) udvalg af udstyr og skrud… og haute couture modeller der er håndsyet helt unikt.

barbie trendsales

Sylvania Families

Er din datter også vild med de små nuttede dyr fra Sylvanian Families? Køb en større samling billigt og bryd den ned i mange små gaver.

sylvanien legetøj trendsales

Build a bear

Så er der rig mulighed for at pimpe bamsegarderoben op, til et budget vi alle kan være med til. Gør en god handel blandt alle de skønne outfits, og få måske en bamse med i prisen ?

build a bear trendsales

Super helte og seje figurer

Fyld julesokken med små monstre og seje figurer! Et sikkert hit blandt seje drenge med god fantasi.

pokémon trendsales

Duplo

Ethvert nysgerrigt barn elsker at bygge skøre tårne med Duplos farverige klodser og sjove figurer. Køb en større portion samlet og del den op til flere dage.

lego duplo trendsales

Fisher Price

Mulighederne med Fisher Prices legetøjsunivers er uanede og perfekte til at stimulere dit barns udvikling. Gør et kup blandt det farvestrålende udbud af annoncer, og du scorer med garanti et stort smækkys fra din lille skat. ?

bondegårds dyr trendsales

Udklædning

Børn elsker at klæde sig ud og leve sig ind i rollen som Spiderman eller prinsesse og underholde resten af familien.
Tilføj mere fantasi til udklædningskassen og se hvad der sker.

Trendsales udklædning

Julehilsner fra hele team Trendsales! ???♻️

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.56.06

@trendsales på Instagram