App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
Canada Goose er kendt for at levere luksuriøst vintertøj gennem mange år. Desværre findes der også en del forfalskninger af de lækre jakkerog her er det vigtigt at være på vagt og bruge sin sunde fornuft – også selvom vi på Trendsales gør, hvad vi kan, for at sikre dig mod kedelige oplevelser.

Vi har derfor lavet denne lille guide, som du kan bruge, hvis du er på udkig efter at købe en Canada Goose jakke online, og du gerne vil sikre dig, at du ender op med et ægte produkt.

Logoet udenpå jakken

Logoet, som sidder på den ene arm eller over det ene bryst, skal være knivskarpt. Syningerne skal være pæne uden løse tråde og det markerede område, som ses på billederne nedenunder, skal endvidere være detaljeret og ikke ligne små klumper, som de gør på mange af kopi jakkerne. Logoet til venstre er fra en ægte jakke og logoet til højre er fra en kopi.

canada goose logo real vs. fake

 

Logoet i nakken

Logoet i nakken kan variere fra jakke til jakke men vigtigst af alt er, at hjemmesiden www.canada-goose.com er skrevet korrekt. Der skal være bindestreg eller mellemrum mellem Canada og Goose. Ikke punktum eller &-tegn, for så er jakken en kopi. De øverste to billeder er logoer fra ægte jakker og de to nederste er fra kopijakker.

 

canada goose logo ægte

canada goose logo kopi

 

Mærkerne i siden af jakken/vaskeanmærkningerne

Mærkerne indeni jakken skal sidde som vist på billedet nedenfor til venstre, altså ved siden af hinanden og der skal være 4 forskellige slags. De skal sidde i siden af jakken og ikke i nakken eller andet sted. De to billeder til højre viser vaskeanmærkningerne i en fake Canada Goose-jakke.

canada goose vaskemærke

Mærket bag på jakken under hætten

Bag på nogle af jakkerne, vil man kunne finde et logo, som det er vist nedenfor til venstre. Logoet vil aldrig se ud som det til højre. Køber du en jakker, som har sådan et logo som til højre, er jakken falsk.

canada goose logo ægte vs. kopi

Pelsen

Pelsen stammer fra vilde prærieulve og er dermed hverken fra katte eller hunde, som mange af pelsene på kopijakkerne stammer fra. Pelsen varierer fra jakke til jakke, da ingen prærieulve er ens i pelsen. Nogle jakker vil derfor have en stor og tyk pels i én nuance, mens andre jakker kan have en lidt mindre pels i en anden nuance. Pelsen nedenfor er fra en ægte jakke.

Canada goose hætte ægte

Udover ovenstående, er stoffet på de ægte jakker slidstærkt, hvilket blandt andet skyldes en tæt vævning. Derfor bør du være på vagt, hvis stoffet ser meget blankt og tyndt ud, eller hvis det krøller let.

Er prisen også for god til at være sand – så er den det formentligt også. Canada Goose jakker koster typisk omkring 5000 kroner og opefter, hvilket samtidigt betyder en relativt høj videresalgspris, også for de brugte udgaver. Helt nye Canada Goose jakker sælges heller ikke til udsalgspris med en besparelse på 70 %, så alle de hjemmesider, som reklamerer med dette, sælger kopijakker.

Til sidst kan vi oplyse, at vi fra de Danske distributører af Canada Goose jakker – NAG PEPOLE – har fået at vide, at alle nye jakker fra dette års parti, vil have et vandmærke i jakkens inderlomme.  Nag People har hjemmeside på www.nagpeople.com, hvor du meget gerne må kontakte dem, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til, om du har købt en ægte eller en uægte Canada Goose jakke.
Trendsales er i god dialog med Nag People, og sammen ønsker vi, at komme kopierne til livs, så du som køber ender med det helt rigtige og lækre vintertøj.

Uægte Canada Goose

Uægte Canada Goose jakke

Ægte Canada Goose

Ægte canada goose jakke

Ægte Canada Goose vest

Se udvalget af Canada Goose på Trendsales

 

Mangler vi et tip? Fortæl os herunder, så vi kan gøre vores guide bedre!

@trendsales på Instagram