App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Kender du et barn, som kan bruge noget lækkert secondhand tøj under træet til jul?

Obs. Denne konkurrence er desværre slut.

Som en del af Trendsales’ indsats for at være Danmarks sikreste handelsplads, er du automatisk dækket af penge-tilbage-garanti, når du handler via TrendsalesHandel.

Derfor hænder det, at vi får varer retur, som køber vurderer ikke har været helt som beskrevet, og som derfor søger en ny, glad ejer: med din hjælp, vil vi give tøjet nyt liv – og samtidig glæde nogle af de børn i Danmark, der har brug for en ekstra blød og sød gave under træet i år.

Trendsales’ Facebookside søger vi derfor i alt 8 børn til at overtage 8 forskellige tøjpakker til forskellige aldersgrupper. Tøjpakkerne består af brugt tøj – det er derfor ‘preloved’ af andre dejlige unger, men har stadig masser af god brug i sig. Der kan være mindre slitage på noget af tøjet – måske fik flyverdragten en vild tur i ructhebanen, eller tuschen kom lidt på afveje – og den gør det sikkert, hos sin nye, legeglade ejer igen. Det håber vi i hvert fald! Tøjet er fra nogle af de mest populære mærker på Trendsales og selvfølgelig i en god kvalitet.

Se med her i videoen, hvor Trendsales’ underdirektør, Eva, viser noget af tøjet frem og fortæller mere om tiltaget:

Kender du en, der vil være perfekt til at modtage tøjet? Prik hans eller hendes mor eller far på skulderen, eller skriv under facebookopslaget med tøjpakken, hvem du synes skal modtage pakken. :)

Her kan du se alle tøjpakkerne, Trendsales udlodder!

 

Her kan du se nærmere beskrivelse af vores juletiltag og betingelser for selve udlodningen. God jul fra hele team Trendsales!

@trendsales på Instagram