App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

10 steps til at identificere en ægte Louis Vuitton Monogram. Louis Vuitton Neverfull Monogram taske er i dag en af de mest populære designertasker. Desværre bliver denne skønhed kopieret hver dag rundt omkring i verdenen i en langt dårligere kvalitet.
Derfor har vi på Trendsales lavet denne guide til dig, som går og drømmer om at erhverve en seconhand Louis Vuitton Neverfull Monogram, men gerne vil undgå den dårlige oplevelse ved at få fat i en fake.

louis-vuitton neverfull monogram

1. Datokode:

Du kan finde datokoden på indersiden af tasken. Datokoden er varmestemplet, og er derfor hverken farvetrykt eller udridset. Louis Vuitton taskerne er produceret i Frankrig, USA (det franske selskab), Italien, Spanien, Tyskland og Schweiz. Andre “Made in” etiketter, som angiver andet er en fake.

Louis Vuitton datokode monogram ægte

Datokoden på billedet fortæller at tasken er fremstillet i Frankrig d. 31. april 2011.

2. Stemplet “Louis Vuitton Paris”

Stemplet “LOUIS VUITTON PARIS made in France” er varmestemplet på samme måde som overstående og teksten skrevet i tre linjer. Over dette er en registreret forening ®. Stemplet kan findes i taskens indvendige foring.

Louis Vuitton stempel ægte monogram

3. Metaldetaljer

Alle Louis Vuitton Neverfull Monogram tasker er produceret med metallåsen med tilhørende LV-logo. På forfalskede produkter er denne ofte udeladt. Vær opmærksom på, at metallet på forfalskninger oftest er meget mere skinnende, afskallet eller changerende i farven. Se LV-logoet efter og tjek om bogtaverne er klare og letlæselige.

Louis Vuitton metal hængsel ægte monogram

4. Teksten i metallet

Metalnitter og lynlås er trykt med teksten “Louis Vuitton” – Husk altid at tjekke om nitterne er indgraveret. På forfalskninger er dette ofte udeladt, eller også er indgraveringen trykt unøjagtigt. På en ægte Louis Vuitton Neverfull Monogram er teksten trykt præcist og bogstaverne er smukt afrundet. Men selvom taskens lynlås og nitter er indgraveret, betyder dette nødvændigvis ikke, at tasken er ægte. På forfalskninger er indgraveringerne generelt mindre og skrifttypen er oftest forkert. På nedenstående billeder kan man se, at indgraveringen er for dyb på højre billede.

Louis Vuitton neverfull monogram lynlås

5. Rillerne i læderremmen

Når du kører fingrene over læderremmen, vil du tydeligt kunne mærke rillerne i overfladen. Disse rilller er ikke trykt i overfladen, men riflede.

louis vuitton læderstrop

6. Monogram mønstre er ALTID ens

Figurene på det nederste af tasken er altid ens, uanset modellen eller året, som tasken er produceret. Bemærk, at mønstrene altid er symetriske og vandret placeret. Oftest kan kopierne ikke måle sig med den ægte Louis Vuitton Neverfull Monogram. Mønstrene på en fake er oftes placeret skævt og asymetrisk.

Louis Vuitton monogram mønster ægte

 

7. Syningerne

På de ægte Louis Vuitton Neverfull Monogram tasker er syningerne altid i top. På forfalskninger er syningerne oftes dårligere udført.
louis vuitton neverfull syning

Ovenfor ses billederne af en ægte Louis Vuitton Neverfull Monograms syninger. Her kan man tydeligt se, at stingene er regelmæssige, og at der blevet gjort brug af matrialer i høj kvalitet. På forfalskninger er stingende ofte ubalanceret, skæve og lavet i et billigt materiale.

8. Størrelser og materialer

Louis Vuitton Neverfull Monogram fås i følgende størrelser: GM, MM, PM

Louis Vuitton størrelse sammenligning neverfull

  • GM – den største fås i 15.75 x 12.99 x 7.87 inches.
  • MM – den mellemstore fås i 12.6 x 11.42 x 6.3 inches.
  • PM – den mindste fårs i 11.42 x 8.66 x 5.2 inches.

Louis Vuitton neverfull monogram typer

9. Farver

Det klassiske mørkebrune monogramlærred fremstilles i kun én farve. På nedenstående er alle tre tasker forfalskninger

louis vuitton monogram idylle farver

10. Forets farve

Louis Vuitton Neverfull Monogram tasker sælges med et for i fire forskellige farver (se billedet nedenfor). Alle farver ud over disse fire er forfalskninger.
louis vuitton monogram neverfull for

Louis Vuitton tasker er aldrig på udsalg!

Louis Vuitton tasker vil aldrig blive sat på udsalg. Du kan finde utallige hjemmesider, som sælger “nye” Louis Vuitton tasker nedsat med 50 % eller 80 %. Men lad dig ikke nare! Disse tasker er fake. Den eneste måde du kan erhverve dig en billigere Louis Vuitton Neverfull Monogram er ved at købe en brugt. Dog er det næsten umuligt at finde en brugt Louis Vuitton Neverfull Monogram under 3.000,-. Måske vil du kunne finde mindre håndtasker, punge og tegnebøger til den pris.

9

Vi håber, du fandt disse tips brugbare! Synes du der mangler et tip? Skriv en kommentar herunder, så vi kan gøre guiden bedre ?

@trendsales på Instagram