App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Når du skal vurdere ægtheden af en Chanel-taske – og Chanel-produkter generelt – er det altid vigtigt at tjekke logoet igennem. Desværre er dette dog ikke altid nok, da mange af kopivareproducenterne allerede er klar over, hvordan et autentisk Chanel-logo skal se ud.

OM LOGOET

Chanel-logoet er designet af Coco Chanel i 1925, og består at to modsatrettede C’er, som er slynget sammen. Logoets to C’er står for Coco Chanel og logoet i sin helhed er ikke blevet ændret siden dengang. Det siges, at logoet var inspireret af det oprindelige Château de Cremat logo; et par sammenflettede C’er. Chanel-logoet blev ikke registreret som et varemærke før de første Chanel-butikker blev det.

På de dårligst udførte kopivarer er logoet forkert udført.

Det skal du tjekke for at spotte den ægtechanel lås sådan krydser c'erne hinanden

  • Det højre C har altid den øverste bue under det venstre C og den nederste bue øverst.
  • Denne regel gælder for metal, plast, stof og alt øvrigt, som bærer de kendte CC-logoer.
14

Mangler vi et tip? Del det med os i en kommentar herunder, vi vil altid gerne forbedre vores guides! ?

@trendsales på Instagram