App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
Trendsales udlodder 10 tøjpakker til kvinder

Vi søger kvinder, som kan give disse 10  lækre tøjpakker nyt liv! Kender du en af dem, eller er det dig?(Obs: denne konkurrence er slut d. 3/3 2016)

Trendsales skal være nemt, sjovt OG sikkert – og vores eget betalingssystem – TrendsalesHandel – kommer selvfølgelig med PENGE-TILBAGE-GARANTI, hvis;

  • du ikke modtager varen, og sælger ikke kan/vil dokumentere, at varen er afsendt i overensstemmelse med jeres aftale
  • du modtager en vare, der afviger væsentligt fra det beskrevne
  • du modtager en kopivare, som vores mange moderatorer ikke har spottet i bazaren

Langt de fleste vil rigtig gerne selv finde en løsning, hvis noget er gået skævt i en handel. Lykkes det ikke, sidder vores support altid klar og overtager ind i mellem varen og tilbagebetalingen.

Med tiden får vi en masse super lækre ting ind, der fortjener et nyt liv! Denne gang har vi nøje udvalgt 10 tøjpakker i forskellige størrelser og stilarter – så der er lidt for enhver smag. Tøjet er brugt, eller ‘preloved’ som vi hellere kalder det, og kan have mindre slitage. Men det har stadig masser af god brug i sig!

Hør vores underdirektør, Eva, fortælle om tøjpakkerne her:

KENDER DU EN KVINDE, SOM ER DET PERFEKTE MATCH TIL AT OVERTAGE EN AF TØJPAKKERNE? Se alle tøjpakkerne og deltag på vores facebookside!

 

Det kedelige med småt, som skal stå her :)

Konkurrencen er selvfølgelig ikke købsbetinget. Du deltager ved at skrive en kommentar under den tøjpakke, du gerne vil nominere en til at modtage (det må også gerne være dig selv). De 10 vindere udtrækkes ved tilfældig lodtrækning d. 3/3 2016 og kontaktes umidelbart efter på Facebook. Her får vinderne en tidsfrist til at vende tilbage til os pr mail med adressen, tøjet skal sendes til. Hører vi ikke fra vinderen, tillader vi os at trække en ny vinder, så tøjet kan få et nyt liv hos en anden heldig vinder. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre alle 10 vindernavne på facebooksiden. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencerne. Du skal være mindst 15 år for at deltage. Du skal være bosat i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Trendsales må registrere dine personoplysninger til brug i forbindelse med administration af konkurrencen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS, Langebrogade 6E, 1411 Kbh. K. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os på facebook eller send os en mail via vores supportsystem. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til Trendsales ApS, og ikke til facebook.

PS! Har du ikke har en Facebookprofil, kan du sagtens nominere en (eller dig selv) til at modtage pakken. Skriv herunder eller send os en mail til konkurrence@trendsales.dk, hvor du skriver “Jeg kender det perfekte match” og fortæller os i mailen, hvem du mener er det perfekte match til en af tøjpakkerne – og gerne hvilken tøjpakke det drejer sig om.

Held og lykke og god shopping fra hele team Trendsales! ?

@trendsales på Instagram