App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Kan du se om Chanel-tasken er ægte? Når du erhverver dig et produkt i luksuskvalitet, får du en garanti for livstid. Når du køber fake, giver du dine penge til en kriminel organisation, og du får et produkt, som fremstår billigt og hvis levetid er flygtig.
I denne guide sammenligner vi de populære Chanel Boy-tasker, og går i dybden med, hvad du skal være opmærksom på for at undgå en dårlig oplevelse.

Modellen “Boy” er en af de nyeste modeller inden for Chanel-tasker. Modellen har opnået toppopularitet og er en klassiker med et moderne twist. Men hvilken af ovenstående Chanel Boy tasker er så den ægte?

Den ægte Chanel Boy-taske er den røde taske. Det er den 100 % ægte taske i modellen Boy. Den nederste er en efterligning, men en god en af slagsen.

Ved første øjekast kan det være svært at se forskel på den fake og originalen, men man kan altid kaste et blik på certifikatet, som medfølger. Husk; selvom tasken kommer med “ægthedscertifkat” betyder det ikke nødvændigvis, at tasken er ægte. Nedenfor ses forskellen på et falsk originalcertifikat og et ægte:

chanel ægthedscertifikat

En anden ting man kan kigge på er, om kortnummeret matcher med nummeret inde i tasken. På nedenstående billede ses et billede af den originale til venstre og den fake til højre. Til højre ses, at kortnummeret matcher, men at hologrammet på mærket er falsk i forhold til originalen.

chanel datokode

Mærket inde i tasken skal være helt symmetrisk som vist på billedet til venstre. På billedet til højre er teksten skæv og syningerne ringe udført.

chanel logo invendigt

 

Mangler vi et tip i vores guide? Fortæl os i en kommentar herunder, vi tager meget gerne imod input, så vi sammen kan arbejde på at komme kopierne til livs ?

13

@trendsales på Instagram