App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
Prada Saffiano-tasker er utroligt populære, hvilket desværre også betyder, at de bliver efterlignet i stor stil rundt om i verdenen. Derfor har vi lavet denne lille guide til dig, så du kan lære, hvordan du spotter en fake Prada Saffiano-taske.

1. Materialet

Prada Saffiano er kendt for deres meget specifikke krydsskraveringer, som bliver trykt i læderets overflade og som giver et unikt diagonalt mønster. Denne type læder er kendt for sin holdbarhed, da den er vandafvisende og modstandsdygtig over for ridser. På efterligninger vil læderoverfladen typisk være glat, så det er vigtigt at undersøge ydersiden af tasken.

2. Foret

Prada Saffiano er foret med  PRADA-logoet og et reblignende motiv, som går diagonalt i taskens foring. Hver anden PRADA-logolinje skifter retning, så det kan læses fra flere retninger. I nogle efterligninger er PRADA-logolinjerne vendt i én retning og rebmotivet er udeladt.

Prada saffiano ægte indvendigt

3. Den indvendige lomme

I den indvendige lomme er der et lille, hvidt kvalitetsmærke bestående af to-tre cifre, som er trykt i sort og syet ind i hjørnet.

prada saffiano taske

4. Logo

Den nemmeste måde at spotte om en Prada Saffiano-taske er ægte eller ej, er ved at kigge på logoet. De seneste Saffiano-modeller er udstyrret med en trekantet plade, hvorpå PRADA-logoet, ‘Milano’, samt året ‘1913’ er trykt. Teksten skal være læselig og være trykt rent på en lige linje. Logoets farve skal matche metaldelene på tasken. Derudover skal ‘R’ i PRADA have et buet ben og mellemrummet mellem R, A, og D er tættere end mellemrummet mellem P, R, D og A.

prada saffiano front

5. Lynlås og metaldele

Lynlåsens “hale” og selve lynlåsen skal matche i farven, og farven må generelt ikke være for lys på metaldelene. Metallet er af god kvalitet, så hvis du kan se tegn på ridser, rust eller afskalning, er det sandsynligvis en kopivare. Derudover skal lynlåsen kunne køre let og ubesværet og både lynlås, nitter og bælte har PRADA-logoet indgraveret. På efterligninger er logoet ofte udeladt. Tjek derfor altid lynlåsen og metaldelene grundigt igennem efter tegn på forfalskning.

6. Ægthedscertifikat

Hvis det er muligt, skal du kontrollere ægthedscertifikatet, som er et lille kort i plastik, der leveres med nye tasker. Ægthedscertifikatet beskriver taskens materiale og farve. Tjek nummeret på kortet og lav en google-søgning for at se om nummeret matcher din taske, så du er helt sikker på ægtheden af tasken.

prada saffiano ægthedscertifikater

7. Sømmen

Sømmen er også værd at bemærke, når man skal vurdere om tasken er fake eller ej. Læg mærke til om sømmen er ujævn, for i så fald er der formentlig tale om em kopi.

Derudover skal du være opmærksom på, at Prada i 2005 flyttede deres produktion af håndtasker til Kina for at spare produktionsomkostningerne. Så hvis tasken siger ‘Made in China’ er dette ikke ensbetydende med, at tasken er en kopi.

5

Var disse tips brugbare? Smid os en kommentar herunder, vi vil altid gerne have input og tips til, hvordan vores guides kan blive bedre ?

@trendsales på Instagram