App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi har samlet 5 tips, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du skal identificere en ægte Michael Kors-taske.

1. Udseende

Michael Kors-tasker er lavet i et materiale af høj kvalitet. Så ofte kan du faktisk skelne den originale fra den fake blot ved at se og føle på tasken.

2. Prisskilt

Michael Kors-prisskilte er altid lysebrune. Prisskilte som er limegrønne, gule eller sorte er derfor falske. På billedet nedenfor ses et billede af et originalt Michael Kors-prisskilt.

3. Prisskiltets indhold

Hvis du vender prisskiltet om, vil ‘MICHAEL – MICHAEL KORS’ stå i en lysebrun farve. Under dette vil modelnavnet stå fx ‘LAYTON’. Herefter vil taskens modelnummer stå til venstre og navnet på farven til højre, som fx ‘Sapphire’. Efterfølgende fremgår teksten ‘LG Shldr’, som angiver, at dette er en stor skuldertaske. Nederst angives ‘GENUINE LEATHER’, som betyder, at tasken er produceret i ægte læder.

3. Dust bag

Med Michael Kors-tasker medfølger enten en cremefarvet eller brun dust bag. Materialet er i blødt bomuld. Nedenfor ses nogle billeder af ægte dust bags.

4. Materialet

Når du skal identificere en ægte Michael Kors-taske, så tjek materialerne, som tasken er lavet af – både udvendigt og indvendigt. Vær opmærksom på ujævne syninger, billige metaldetaljer og kvaliteten af læderet og foringen. Hvis metaldetaljerne er for skinnende eller nogle steder er skallet af, er det et tegn på dårlig kvalitet og på at tasken højest sandsynligt er fake. Derudover er skæve syninger og dårlige lynlåse også klassiske tegn på en fake vare.

authentic-michael-kors-lining

3

 

Hjælp os hos Trendsales i kampen mod kopivarer!

Fandt du denne guide relevant? Del den gerne med andre eller tip os i en kommentar herunder, hvis du har tilføjelser til at gøre guiden endnu bedre ???

@trendsales på Instagram