App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Spar penge på designmøbler til billig pris

Køb designermøbler på Trendsales

Her kan du kan spare mange penge. Det er designklassikere, der passer ind i enhver indretning, og har stor gensalgsværdi. Du har mulighed for at shoppe rundt i Bazaren efter møbler, som kan købes brugt til en god pris.

Brugte designmøbler har stor gensalgsværdi

Hvis du er bange for at bruge mange penge på møbler, så skal du altid tænke på gensalgsværdien af disse. Hvis du går efter nogle af de store klassikere, så er det altid muligt at få en god pris, hvis de skal sælges igen. Hvis man vel og mærket passer på dem! Brugte klassikere falder sjældent i pris, og du kan også være så heldig at ramme en trend, som faktisk med tiden kan stige i værdi. Så undersøg markedet og se, hvad der bliver solgt til en god pris som brugt. Find det du ønsker på Trendsales.

designklassikere gensalgsværdi

Klassikere, du aldrig bliver træt af

Dansk design er kendt verden igennem. Vi har nogle af de største designer her i landet og med en historie af store møbeldesignere er vi omringet af klassikere. Med brugen af den nye industrielle teknologi, kombineret med idéer om enkelthed og funktionalitet har dansk design skabt mange klassiske møbeldesign. I slutningen af 1940’erne var forholdene ideelle for designere. Fokus var på designmøbler og hermed begyndte en stor dansk æra.

Bland store danske designere kan du finde:

Køb Poul Henningsen Køb Verner Panton Køb Arne Jacobsen Køb Børge Mogensen Køb Hans J Wegner

Salg af brugte designermøbler

Ligesom du har mulighed for at købe møbler på Trendsales, så er det også en god platform til at få afsat de gamle stole, lamper eller sofaer, du har derhjemme. Med over 900.000 brugere er der altid en køber til dine brugte designermøbler. Giv det en chance og sæt dem til salg i dag. Det kan jo ikke skade at prøve. Måske bliver du overrasket over, hvor meget du kan få for dine gamle klassikere.

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.56.06

@trendsales på Instagram