App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi ønsker at dele vores viden, så du undgår at få en dårlig oplevelse, når du skal handle med secondhand-varer online, eksempelvis på Trendsales. Her får du derfor 6 tips til at identificere en ægte Prada-taske. 

1. Metallogoet på tasken

  • Farven på emaljen på ydersiden af logoet bør være samme farve som selve tasken.
  • På en original Prada-taske har bogstavet R et buet ben frem for et lige ben, som ofte ses på fake tasker.
  • Prada-logoet uden på tasken er solidt fastgjort evt. med en ekstra syning.
  • På de nyere Prada-tasker er nitterne som fastgør logoet helt lukket til. På de ældre tasker er nitterne derimod åbne – ligesom en ring med et hul i midten. På billederne nedenfor ses øverst en sort vintage Prada-taske, og nederst en ny orange Prada-taske. På de to billeder kan man se forskellen mellem nitterne på de ældre og nyere modeller.
prada logoer

2. Logoet i foringen

  • På ældre tasker vil teksten “Prada Milano Made in Italy” være skrevet på tre linjer i foringen.
  • På nyere tasker vil teksten “Prada Made in Italy” være skrevet på to linjer i foringen.
  • Logoets farve skal altid matche foringen.
  • Sommetider er logoet i foringen lavet af læder, som er fastgjort med fire udfyldte nitter, som det ses på billedet herunder;
prada logo

3. Pradas eksklusive lynlås

Lynlåsen er nøglen til at kunne vurdere, om en Prada-taske er ægte eller ej, idet Prada udelukkende benytter sig af nedenstående lynlåse:

Lampo, YKK, Riri, Opti og Ipi – som fremgår bag på selve lynlåsen.

prada lynlås

4. Foringen

Teksten “Prada” er printet flere gange på tværs af taskens foring – og teksten er altid placeret horisontalt. I nogle tilfælde vil foret være af 100% nylon og matche farven på ydersiden af tasken.

prada take indvendigt

5. Pradas metaldetaljer

Metaldetaljerne er en vigtig faktor i forhold til at kunne identificere om en taske er ægte. På samtlige af Pradas metaldetaljer står der nemlig “Prada”! Det gælder både lynlåse, spænder, låse og metalfødder.
prada hængsel

6. Forets nummeretikette

Forets nummeretikette er også en vigtig faktor, der kan afsløre om en vare er ægte. Ægte Prada-tasker har nemlig et lille, hvidt nummer i forets lomme med et tilfældigt nummer.

prada serie nummer

Hjælp os i kampen mod kopivarer!

Da kopivareindustrien hele tiden bliver bedre til at kopiere luksusprodukterne, forsøger vi så vidt muligt hele tiden at opdatere vores vejledninger. Har du nogle tilføjelser til denne vejledning, så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet. Vi vil gerne høre din mening!

5

@trendsales på Instagram