App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

På Trendsales-kontoret er vi hver dag vidner til tusindvis af herlige solstrålehistorier. Vi elsker det fællesskab, der opstår mellem købere og sælgere, og som giver anledning til mere end 12 millioner positive vurderinger og tusindvis af hyggelige relationer mellem brugere,

??

I marts måned skal vi møde kvinden bag en af de Trendsales-profiler, som har fået flest positive handelsvurderinger – netop fordi hun vægter brugerrelationen højt og gør alt, hvad hun kan for at sikre den bedste handelsoplevelse: brugeren “Lomlom”. Hvis du inden for de seneste 3 år har oplevet en ekstra god service og hyggelig snak med en bruger fra Kolding, kan du være heldig at have handlet med månedens bruger i marts. En titel vi her på Trendsales-kontoret uddeler til brugere, som giver en særligt god oplevelse til andre brugere.

Siden 2013 har “Lomlom” fået mere end 1600 positive vurderinger! Det er god stil i Skandinaviens største tøjfællesskab! Vi har spurgt “Lomlom”, (eller Lotte som hun hedder udenfor Trendsales ?), hvorfor hun handler på Trendsales, og hvad hemmeligheden bag en god handelsoplevelse er for hende ??

Hvorfor handler du på Trendsales?

“Trendsales giver mig mange hyggelige ’snakke’ med andre brugere. For mig er det en motivationsfaktor at indgå i et fællesskab med dem jeg handler med, og kunne bidrage til at skabe glæde for andre – ligesom jeg selv oplever stor glæde ved de hyggelige ’snakke’ jeg har med de brugere, jeg sælger til. Det resulterer ofte i, at mange købere vender tilbage gang på gang – og det giver jo anledning til lidt mere ‘hyggesnak’. Det er noget af det, jeg holder mest af.”

Hvad er historien bag dine mange ?? brugervurderinger?

“Det hele startede med, at jeg begyndte at sælge lidt ud af mit fyldte tøjskab. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg syntes det var rigtig sjovt. Jeg tilbød så mine nærmeste veninder også at sælge ud for dem. ? Og så udviklede det sig derfra. Nu er det en stor hobby. Jeg ser det som min fornemste opgave som sælger, at kunne stå inde for det, jeg sælger. Derfor gør jeg meget ud af at præsentere tøjet på en måde, så køberen kan se hvordan tøjet tager sig ud, når det er på. Jeg har købt en gammel mannequin, som jeg fotograferer tøjet på og styler det med tørklæder og halskæder, så køberen får et godt billede af, hvordan tøjet kan bruges. Hvis det viser sig, at tøjet ikke er i orden og f.eks. har forkerte mål o.l., så annullerer jeg øjeblikkeligt handlen og betaler pengene tilbage. Jeg opfordrer altid købere til at kontakte mig, hvis de er utilfredse, så vi kan snakke sammen og finde en løsning.”

Besøg lottes Trendsales-profil!

Lotte fortjener et kæmpe skulderklap for sit store arbejde med at give sine TrendSisters ( & brothers ?) den bedste handelsoplevelse! Vi er super taknemmelige for, at brugere som Lotte er med til at sikre, at vores allesammens tøjfællesskab er et rart og trygt sted at handle. Besøg Lottes Trendsales-profil her og gå på jagt i hendes spændende tøjskab!  

???

Tip os! ?

Har du et tip til en bruger, vi bør give et skulderklap? Send os en mail til hej@trendsales.dk med emnelinjen “månedens bruger” eller tip os i en kommentar herunder. Så bliver det måske din favoritbruger, der løber med titlen næste gang! ?

 

@trendsales på Instagram