App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Går du og drømmer om et par Gucci-stiletter, men vil gerne undgå en dårlig oplevelse ved at få købt et par fake? Følg disse 7 tips og lær at identificere ægte Gucci-stiletter.

gucci stilet

1. Skotøjsæsken

Nye Gucci-stiletter er pakket ind i en brun skotøjsæske, som er belagt med GG-logoet, der danner et kædemønster på overfladen af æsken. GG-logoet er placeret vandret og centralt på kassens låg. Ældre modeller er derimod ofte pakket ind i en sort æske med sølvdetaljer. Husk, at de originale skoæsker godt kan indeholde fake sko!

gucci skotøjsæske

2. Etiketten på æsken

Gucci-skoæsker har en ætikette, som indeholder detaljer om modellen, farven, størrelsen og logoet. Tjek om disse oplysninger matcher skoen.

gucci skotøjsæske

3. Firenze-kort

Gucci-stiletter kommer nogle gange med et ‘Firenze 1921 kort’. Kortet er brunt med guldlogoet centralt placeret og “Firenze 1921” skrevet i bunden af kortet. Kortet vil samtidig have GG-logoet indgraveret i et kædemønster på overfladen.

gucci ægthedscertifikat

4. Dust bag

Til nye Gucci-stiletter medfølger ofte en dust bag med GG-logoet placeret centralt. Ældre modeller varierer i farve og størrelse og kan være både brune, sorte eller hvide. Husk, at de oprigtige dust bags også kan indeholde fake sko!

gucci dust bag

5. Indersålens logo

På indersålerne af et par Gucci-stiletter er GG-logoet og ‘Made in Italy’ angivet. Der er dog nogle enkelte variationer heraf i bestemte kollektioner.

gucci logo indvendigt

6. Sålens stempel

Gucci-stiletters såler er oftest stemplet med GG-logoet, ‘Made in Italy’ og størrelsen på skoen. Igen kan der dog forekomme enkelte variationer heraf i visse kollektioner.

gucci logo sål

7. Stylenummer

Gucci-stiletter har et stylenummer lokaliseret på indersiden af skoen ved hælen. Tjek om stylenummeret matcher nummeret på skoæskens etikette.

gucci style nummer

Var disse tips brugbare? Smid os en kommentar herunder, vi vil altid gerne have input og tips til, hvordan vores guides kan blive bedre ?

2-2

1-2

@trendsales på Instagram