App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
Leder du efter en ægte Yves Saint LaurentLouis Vuitton, Mulberry eller en anden lækker designertaske, men ønsker du ikke at betale fuld pris for den? Du kan gøre et kup ved at købe en brugt taske på eksempelvis Trendsales.

Men vær opmærksom på kopivarer, som efterhånden findes alle vegne. Denne guide giver dig et overblik over, hvor du kan handle sikkert og undgå kopivarer, når du for eksempel skal købe en ægte Louis Vuitton-taske.

trendsales designertasker

ONLINE MARKEDER

Der er kun få pålidelige online markeder, såsom Trendsales og eBay, hvor private brugere sælger brugte Louis Vuitton-tasker til hinanden. Fordelen ved disse online markeder er, at du som køber er beskyttet og har mulighed for at få dine penge tilbage, hvis varen viser sig at være fake:

TRENDSALES

Når man handler via TSpay – Trendsales’ eget handelssystem, er man som køber helt gratis og automatisk beskyttet af Trendsales og den service, de kalder TSpay Handelstryghed. Det betyder helt konkret, at du er sikret den vare, du har betalt for – og ellers får du pengene tilbage. Trendsales har en masse moderatorer, som på daglig basis tjekker Trendsales’ annoncer igennem og fjerner de annoncer, hvor sælgeren ikke kan bevise ægtheden af varen.

EBAY

Hos eBay tilbyder de også køberbeskyttelse, når du handler via Paypal, hvilket betyder, at du får dine penge tilbage fra eBay, hvis produktet viser sig at være falsk. eBay fjerner også mistænkelige produkter og brugere, som ikke kan bevise ægtheden.

Køb aldrig luksusvarer på et online marked eller i en online butik, hvis stedet ikke tilbyder en beskyttelse af dit køb. Hvis du ikke får nogen form for beskyttelse, kan du ikke være sikker på at få dine penge igen.

E-BUTIKKER

Der er flere online butikker, der sælger brugte Louis Vuitton-tasker. De allermest pålidelige online butikker garanterer, at produktet er blevet kontrolleret og er 100 % ægte. Dette betyder, at du vil få dine penge tilbage, hvis produktet viser sig at være falsk. Men det er højst usandsynligt at varer fra disse online butikker er fake.

VESTIAIRE COLLECTIVE

Har hovedkvarter i Europa, begyndte i Frankrig og arbejder nu i Storbritannien og USA. Sælger autentiske, assorterede, brugte luksusvarer.

FASHIONPHILE

Sælger assorterede, brugte Louis Vuitton mærketasker og tøj. Bemærk venligst, at Louis Vuitton fremstiller sine produkter i USA i den amerikanske “The French Company” fra Maoming. Produkterne kan derfor variere en smule fra de europæiske produkter.

PORTERO

Sælger autentiske, assorterede, brugte luksusvarer.

VINTAGE HIERLOOM

Sælger diverse tasker, tilbehør og tøj med 14-dages returret. Disse leverer til hele verdenen.

LUXE | DH

Sælger autentiske, assorterede, brugte luksusvarer.

SECONDHAND- OG VINTAGEBUTIKKER

Der findes en række lokale secondhand- og vintagebutikker, som sælger luksus mærkevarer. Sortimentet i disse butikker er generelt småt, men hvis du alligevel vælger at købe et sted som dette, så sørg for at tjekke ægtheden af produktet ved at bede om en garanti. Du kan ikke være 100 % sikker på, om tasken er ægte, når du køber sådan et sted – og derfor er garantien vigtig.

LOPPEMARKEDER

Der er mange grunde til, at loppemarkeder ikke er egnede steder at købe ægte Louis Vuitton-tasker. Eksempelvis er du ikke beskyttet af forbrugerretten, når du køber fra en privat sælger uden en garanti. Dette betyder, at du ikke kan få dine penge igen, hvis tasken er falsk, og at du heller ikke har mulighed for at videresælge tasken, da det er ulovligt at sælge kopivarer i Danmark. Så undgå helst at købe mærkevaretasker på et loppemarked.

Mangler vi et tip? Smid os en kommentar herunder, vi elsker at få input, så vi kan gøre vores guides bedre ?

1-2
2-2

@trendsales på Instagram