App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hos Trendsales har vi en nultolerance over for salg af kopivarer. Derfor har vi et hold af fantastiske moderatorer, som hver dag gennemgår vores annoncer for kopivarer, så du som køber undgår en dårlig handel. I denne artikel giver nogle moderatorer deres tips til, hvad du bør være opmærksom på, når du skal købe mærkevarer online.

trendsales_designertasker

Moderatorernes tips til hvordan du undgår en fake vare

1. Materialerne

Giv dig god til til at tjekke materialerne. Hvis du køber online, så bed sælgeren om at sende et detaljeret billede af fx søm, syninger, knapper, lynlåse, logoer og stempler, så du har mulighed for at vurdere detaljerne. Og husk at sørg for at få sælgerens egne billeder og godtag ikke billeder, som er blevet hentet fra nettet.

2. Dokumenterne

Hvis der er mulighed for det, så bed altid sælgeren om at fremvise ægthedscertifikat, serienummmer og kvittering. Husk dog, at disse i nogle tilfælde også kan være forfalskede.

3. Prisen

Hvis prisen er for god til at være sand, så er den det ofte også. Vær derfor forsigtig, hvis prisen er væsentligt lavere end detailprisen. Det er en god idé at spørge sælgeren, hvad personen oprindeligt har givet for varen.

4. Research

Hvis det er et bestemt mærke eller model, du gerne vil anskaffe dig, så giv dig selv god tid til at undersøge varen. Internettet gemmer på mange gode manualer og vejledninger.

5. Sælgeren

Produkterne sælges ofte kun i mærkernes egne butikker eller i verificerede butikker. På et mærkes egen hjemmeside findes ofte en liste over forhandlere. Hvis du handler over Trendsales, så tjek altid brugerens tidligere vurderinger.

Specifikke bemærkninger til bestemte brands

Mulberry tasker

Tjek læderet, som det skal være ensartet og glat – dette gælder også på sæsonvarer. Logoet, som illustrerer det kendte træ, skal altid vende i en vertikale retning. Sømmene er altid 100% gennemførte og lynåsen går fra venstre mod højre. Forfalskningerne afviger ofte fra originalerne ved at have længere håndtag og dårligt trykte logoer. Et dårligt tegn er, hvis læderet ser malet eller farvet ud.

Louis Vuitton tasker

Tjek symmetrien. Er overgangen glidende i mønstrene ved afslutningerne og er sømmen symmetrisk? Bemærk at logoerne aldrig bliver fremvist som halve, og at det kun er meget få modeller, hvor logoerne er vendt på hovedet.

Chanel tasker

Hold øje med sømmene, som skal være helt symmetriske. På ægte Chanel-tasker er sømmen inde i tasken dækket med en læderrem, så man ikke kan se kanterne. Læderet er altid i en meget høj kvalitet og metaldetaljerne er belagt med ægte guld.

Balenciaga tasker

Balenciaga-tasken i modellen ‘City’ bliver ofte kopieret. Bemærk detaljer som håndtagene og lædersnoren, som ofte er i forskellige størrelser og farver. Også metaldele og vedhæng er typisk lavet i en dårligere kvalitet, hvis der er tale om en fake vare.

Gucci tasker

Guccis logoer er altid symmetriske og sømmene er flade og glatte. Husk at Guccis logoer er et af de mest kendte logoer og at logoet ikke findes i andre former. Lædertaskerne er altid fejlfri.

Burberry tasker

Bemærk det karakteristiske skakternede mønster. Sømmen følger altid kanten på felterne. Selvom det er et britisk mærke, ender et ægte Burberry-mærke ‘Made in..’ altid på ‘Italy’, ‘Romania’ eller ‘China’. Syningerne er altid lige og symmetriske.

Chloé tasker

Især modeller som ‘Paddington’ (også kendt som Paddy), ‘Bay’ og ‘Edith’ er blevet kopieret. Kontollér at farven og dimensionerne er de samme som originalen. Kontoller derudover serienummeret og logoet.

Dior tasker

Modellen ‘Spy’ er ofte kopieret. Hold øje med om logoet er trykt på tasken, da dette ofte gør sig gældende ved kopivarer. Tjek samtidig hologram, serinummer og den hemmelige lomme “Spy purse”, hvor logoet er indgraveret. Kontroller at formen og dimensionerne stemmer overens med originalen. Håndtaget på tasken kan variere.

Har du tilføjelser til moderatorenes tips? Del dit tip med os i en
kommentar ? Det vil være en stor hjælp i arbejdet med at vores allesammens tøjfællesskab – Trendsales – er et sikkert og trygt sted at handle. ??skaermbillede-2016-09-26-kl-10-19-32

@trendsales på Instagram