App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

catja moderator

På Trendsales er vi så heldige at have en masse frivillige moderatorer, som brænder for Trendsales og hjælper os allesammen med at holde vores tøjfællesskab pænt og sikkert.

En af dem er søde og dygtige Catja, som går under brugernavnet ’Snavset’. ? Alene det seneste år har Catja lukket og flyttet mere end 3000 annoncer på Trendsales. Her giver hun et indblik i, hvad hendes arbejde som moderator går ud på.

HVORFOR BLEV DU MODERATOR PÅ TRENDSALES?

”Jeg har været moderator i lidt over 3 år, men spørger du mig selv er det nok snarere 4 år. Jeg skrev ret ofte mails til supporten, når jeg fandt annoncer, hvor folk ikke havde svaret eller lignende. Jeg kunne simpelthen ikke lade vær’. Derfor tænkte jeg, at et job som moderator ville være oplagt.”

HVAD KAN DU GODT LIDE VED AT VÆRE MODERATOR?

”Jeg kan godt lide at være moderator, fordi jeg synes det er sjovt at lede efter annoncer med mangler eller fejl, så vi kan få rettet op på dem. Der kommer nærmest et konkurrence-menneske op i mig og når jeg går i gang kan jeg næsten ikke stoppe igen ?”

HVAD BESTÅR DIT DAGLIGE ARBEJDE I?

”Mit daglige arbejde består først og fremmest bare i at hygge mig. Jeg elsker at sidde og kigge på ting til mine børn og til mig selv, og imens jeg gør det tjekker jeg samtidig annoncerne i de kategorier for at sikre mig, at der ikke ligger annoncer med mange besvarelser uden svar fra sælger – eller om der er andre mangler eller fejl ved annoncerne. Når jeg har ekstra tid, tjekker jeg annoncerne igennem i de kategorier, jeg er sat til at moderere i. Det er især Louis Vuitton-annoncer, jeg bruger tid på. Jeg er personligt stor fan af mærket og syntes ikke om at se, hvis der dukker en fake vare op.”

HVAD ER DET SJOVESTE, DU HAR OPLEVET PÅ TRENDSALES I DIN TID SOM MODERATOR?

”Jeg har engang oplevet at blive kontaktet af min venindes veninde. En kvinde, jeg aldrig har mødt, men som søgte et godt råd. Hun skulle til at sælge en Louis Vuitton-taske på Trendsales og var i tvivl om, om den var ægte. Hun sendte billeder af tasken til mig og fik min vurdering –jeg var helt sikker på, at den var ægte. Og det blev hun selvfølgelig meget glad for! Senere kontaktede hun mig igen, da hun ledte efter en ny Louis Vuitton-taske for at høre, om jeg kendte til nogle gode modeller, som hun kunne bruge som skoletaske. Jeg har altid hjulpet andre mennesker så godt som jeg nu kan, og det ville jeg selvfølgelig også gøre i denne situation. At hjælpe er noget af det, jeg bedst kan lide ved mit job som moderator”.

TAK! ?

Fra Trendsales-kontoret vil vi gerne sige en kæmpe tak til Catja for hendes store arbejde med at sikre os alle en god og sikker handelsoplevelse på Trendsales. Og en ligeså stor tak til alle vores øvrige, dygtige og skønne moderatorer. Uden jer ville Trendsales ikke være det samme ?

Har du lyst til at blive moderator på Trendsales ligesom Catja? Send os en mail til hej@trendsales.dk, hvor vi vil glæde os til at høre fra dig! ?

2-2
1-2

@trendsales på Instagram