App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

På Trendsales-kontoret ønsker vi at få indblik i og dele hinandens gode oplevelser på sitet, som kan være til gavn for alle i vores skønne tøjfællesskab.

I denne måned skal vi møde en bruger, som har haft rigtig mange gode handelsoplevelser på Trendsales – netop fordi hun gør meget ud af at være en god sælger og sikre, at hendes handelspartnere får den bedste handelsoplevelse. ??

Mød ”hella1”, som må siges at være en rigtig supersælger! Alene i april måned rangerer hun på top 10 over vores mest sælgende privatbrugere og hun har næsten udelukkende fået positive vurderinger i sine 3 år på Trendsales. Derfor er hun blevet kåret til ”Månedens bruger” i april – en titel vi her på Trendsales vælger at uddele til brugere, som har givet en særligt god oplevelse til andre brugere ?

HELLA

Vi spurgte Hella, hvad hemmeligheden er bag hendes gode sælger-stil!
Læs med og få gode tips fra en rigtig supersælger!

Hvorfor handler du på Trendsales?
”Tilbage i 2013 ville jeg forsøge at sælge min datters konfirmationskjole. Jeg snakkede med min daværende kollega Pia om, hvordan jeg bedst gjorde det. Hun anbefalede Trendsales og roste jer helt op til skyerne. På det tidspunkt havde jeg aldrig hørt om TS og tænkte, om der mon var andre der havde det ? Men det var der, og jeg blev overrasket over, hvor nemt og sikkert det er. Jeg blev lynhurtig VIP-medlem for at kunne have flere annoncer. For mine døtre, søstre og veninder fandt hurtigt ud af, at jeg havde succes med at sælge – og nu sælger jeg for dem alle sammen. På den måde kan fejlkøb og andre ting, som er for gode til at smide ud, få en ny og forhåbentlig glad ejer. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg har en “lille købmand” gemt i mig, for jeg synes det er vildt sjovt, tilfredsstillende og nærmest en slags meditation at oprette annoncer og efterfølgende få tilbagemeldinger fra glade købere.”

Har du nogle gode tips til andre sælgere på Trendsales?
”Som nogle tips kan jeg anbefale at være 100 % ærlig omkring den vare, der skal sælges. Beskriv den så vidt muligt i alle detaljer med mål osv. Der er ikke noget mere nedslående end at komme ind på en annonce, som ikke har uddybende tekst overhovedet. Der kan være uenighed om, hvorvidt en vare er “brugt men god” eller “næsten som ny”. Jeg beskriver den altid ud fra, hvordan jeg selv ser den. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis en køber har en anden opfattelse, men her kommer ærlige billeder begge parter til gode. Lav nogle gode billeder fra alle vinkler – kopier aldrig billeder fra nettet, men brug dine egne billeder. Det udstråler langt større troværdighed. Hvis en køber trækker sit bud tilbage, så lad være med at blive sur og true med at anmelde vedkommende som useriøs køber, for så kommer denne køber med garanti aldrig tilbage til dig. Tilbyd i stedet køber at vende tilbage senere, hvis de måske fortryder. Hvis en køber har modtaget en vare, som ikke lever op til forventningerne, kan det skyldes en misforståelse eller en skade, som sælger uheldigvis har overset. Kontakt derfor altid sælger for at finde en løsning -evt. om at lade handlen gå tilbage. Vurdér altid først, når handlen og eventuelle problemer er løst, og vurdér ud fra det. Jeg sender som regel altid med DAO-pakkelabel købt hos TS. Det er ofte billigere end b-brev og så har du kvittering på forsendelsen.”

Hella ønsker alle brugere på Trendsales nogle gode handler og glæder sig til at se nye og gamle kunder i sin lille “butik”! ?

Her fra Trendsales vil vi gerne give Hella et kæmpe stort skulderklap for sit gode arbejde med at sikre sine handelspartnere den bedste handelsoplevelse! Vi er glade for – og stolte over – at have brugere som Hella i vores dejlige tøjfællesskab ?

Besøg Hellas profil her og gå på jagt i hendes skønne tøjskab!

Har du et tip til en bruger, vi bør give et skulderklap? Send os en mail til hej@trendsales.dk med emnelinjen ”Månedens bruger”. Så bliver det måske din favoritbruger, der løber med titlen næste gang ?

@trendsales på Instagram