App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Som nogle af jer måske har set, så har der været en del skriverier omkring Trendsales’ tidligere direktør i den seneste tid. Det skyldes, at vores tidligere direktør er blevet afskediget, og efterfølgende politianmeldt, på baggrund af mistanke om økonomisk bedrageri af virksomhedens midler til privat forbrug.

Sagen fylder selvfølgelig en del for os, der arbejder på Trendsales – men det er vigtigt for os at sige, at situationen selvfølgelig ikke får nogle konsekvenser for jer, vores dejlige brugere. I kan fortsat handle, debattere og udveksle tips med hinanden nøjagtigt, som I plejer. Vores arbejde med at udvikle Trendsales fortsætter naturligvis også som hidtil, og vi glæder os meget til at kunne byde en ny direktør velkommen inden for nær fremtid.

Hvis I har spørgsmål til situationen, så er I altid velkomne til at skrive til os på feedback@trendsales.dk. Så sidder vi selvfølgelig klar.

Kærligst – hele Team Trendsales .

TRENDSALES-LOGO_Bomaerke_Navnetraek_Color_02

@trendsales på Instagram