App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
Stella McCartney introducerede for første gang i vinteren 2010 den smukke Falabella håndtaske, som adskilte sig fra hendes tidligere modeller med sine flettede kædedetaljer. Tasken er siden hen blevet et af designerens mest solgte produkter og produceres i dag i et væld af mønstre, farver og materialer.

Men desværre har taskens stigende popularitet også medført, at flere og flere kopivareproducenter er begyndt at efterligne modellen. Derfor har vi her hos Skandinaviens største tøjfællesskab – Trendsales – sammensat en guide til dig, som går og drømmer om at købe en ægte Stella McCartney Falabella håndtaske, men gerne vil undgå den dårlige oplevelse ved at få fat i en fake.

real fake 6

1. Prisen

Hvis prisen lyder for god til at være sand, så er den det sandsynligvis også! Hvis du bliver fanget af et tilbud, hvor taskens nypris er nedsat med 50 %, så er dette højst sandsynligt en fake (køber du tasken secondhand, kan det naturligvis være en realistisk pris for en ægte Falabella).

Vær opmærksom på, hvilken forhandler, du køber varen fra, særligt når du køber online. På Stella McCartneys egen hjemmeside er der opgivet en liste over forhandlerne. Hvis du køber tasken over Trendsales eller eBay, så læg mærke til brugerens vurderinger. Læg også mærke til, hvorvidt hjemmesiden udlover garanti. Når du handler gennem Trendsales og eBay får du automatisk en forsikring ved brug af hhv. TSpay’s Handelstryghed og Paypal’s køberbeskyttelse.

real fake

2. Materialerne

Grundet Stella McCartneys lange liv som vegetar benytter hun ingen former for læder og pels i sine designs. Derfor er Falabella’en kun produceret i materialer, som polyester eller modacryl. Tasker som er lavet i ruskind, nubuck eller glat skind er derfor fake. Men til trods for at tasken ikke er produceret i læder, skal materialet være lige så slidstærkt, og skal kunne modstå at man f.eks. kan gnide det op af en væg uden at den får ridser.

real fake 4

3. Foringen

Forringens overflade er glat og ‘STELLA MCCARTNEY’ står skrevet i cirkler. Dog er teksten i foringen udeladt på nogle få limited modeller. Prikkerne i teksten skal stå skarpt og må ikke være smudsede. Farven på foringen er forskellig afhængigt af modellen. Syningerne inde i tasken bør være symmetriske og smukt udført.

real fake 2

4. Made in..?

Alle Stella McCartney-tasker er fremstillet i Italien. Mærket med ‘Made in Italy’ er trykt inde i tasken.

real fake 7

5. Kæder og metaldetaljer

Metallet skal være syet perfekt og stramt til tasken, og ikke sjusket og løst. Overordnet skal Stella McCartney-tasken være symmetrisk, tung, solid og slidstærk. Ringene, som udgør ledet mellem logoet og tasken, skal være stærke og solide. Det samme gør sig gældendefor ringene som forbinder kædehankene med selve tasken.

real fake 3

6. Dust bag

Stella McCartneys Falabella dustbags er lavet af 100 % bomuld, hvilket er markeret i posens højre hjørne med teksten ‘100 % ORGANIC COTTON’ skrevet i en rund cirkel. Posen kan strammes ind med en hvid snor. I T’et i STELLA skal der kunne tælles 7 prikker.

7. Størrelser på de mest populære modeller:

Mini Tote: W: 26cm H: 23cm D: 9cm

Tiny Fold Over Tote: W: 16.5cm H: 10cm D: 6cm

Fold over Tote: W: 37cm H: 36cm D: 8 cm

Small Tote: W: 37cm H: 35cm D: 7cm

1-2

2-2

Mangler vi et tip? Skriv endelig en kommentar til os herunder, så vi kan forbedre vores guides!

@trendsales på Instagram