App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Her på Trendsales-kontoret ønsker vi at dele vores skønne brugeres gode Trendsales-historier, så vi alle kan få glæde af dem.

Derfor kårer vi hver måned ”Månedens bruger” – en titel vi uddeler til brugere, der giver andre en ekstra god handelsoplevelse – og giver et lille indblik i brugernes egne tips og tricks til Trendsales!

I denne måned skal vi møde (endnu) en bruger, som slår alle rekorder! Hun er blandt vores 100 mest sælgende brugere i hele 2016. Hun ligger på top 10 over vores mest sælgende brugere i maj måned. Hun har 1564 trendsaleshandler bag sig, hvoraf 1563 har positive vurderinger. Hatten af for maj måneds bruger – ’jettebach’??

Siden 2012 har ’jettebach’ været en flittig bruger af Trendsales. Hun går meget op i både af få og give en god handelsoplevelse, hvilket afspejles i hendes utallige positive vurderinger som både køber og sælger.

Læs med her og få hendes tips til køb og salg på Trendsales!

Hvorfor handler du på Trendsales?


”Jeg køber nok generelt for meget, men Trendsales giver mulighed for at udskifte garderoben uden de store omkostninger. Jeg får ryddet ud i børnenes tøj såvel som mit eget – og det pæneste af det, prøver jeg at sælge på Trendsales. Resten går til genbrug. Jeg er en meget flittig bruger af Trendsales – både køb og salg – og jeg er som regel inde og kigge på sitet hver dag. Gerne flere gange.”

Hvad får du ud af at handle på Trendsales?


”Den måde jeg anvender Trendsales på gør, at vi ”næsten” har et omkostningsfrit tøjbudget, fordi vi kan have pengene stående på en Trendsaleskonto. Så jeg takker bare Trendsales for et fint site og nyder at kigge på det!”.

Vi på Trendsales-kontoret er super glade for – og stolte af – at have brugere som ’jettebach’ i vores allesammens dejlige tøjfællesskab. Hun er med til at give andre brugere en god handelsoplevelse og er med til at sikre, at preloved tøj får nyt liv. Så kan vi ikke bede om mere ?

Besøg ’jettebach’s profil her og gå på jagt i hendes skønne tøjskab!

Tip os!?

Har du et tip til en bruger, vi bør give et skulderklap? Send os en mail til hej@trendsales.dk med emnelinjen “månedens bruger”. Så bliver det måske din favoritbruger, der løber med titlen næste gang! ?

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.26.46

@trendsales på Instagram