App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Intet varmer mere end en sød hilsen i pakken! Her er nogle af de skønne hilsner, I har sendt hinanden og ikke mindst jeres tips til god karma i pakken. Tak for de fine billeder, historier og tips! ?

Søde hilsner i pakken ?

Det er god karma! Jeres tips til god karma i pakkerne ?

 

Mette: “Har en skuffe fyldt med Go-card og sender ALTID et kort med hilsen til køber”  

Line: “Synes selv det er så hyggeligt når der er kort med, og kan se på mine vurderinger at mine købere synes det samme” 

Ane: “Købte engang en frakke… Under salget fandt sælger ud af, at jeg lige havde fået en datter. Da jeg modtog frakken, var der i pakken en suttesnor med min datters navn broderet på… Så fint og betænksomt” 

Pia: “Købte en gang noget børnetøj. Sælger havde løst spurgt mig om, hvor mange børn jeg har. Der kom 3 små poser med vingummibamser med. Det var så sødt og bragte glæde hos børnene.” ? 

Anita: “Har både modtaget fine kort, slik og endda nogle returpenge da sælger syntes jakken var i dårligere stand end beskrevet. ??” 

Katrin: “Jeg fik engang 2 par fine, hjemmelavede øreringe med i pakken – det var en dejlig overraskelse! ?”

Susanne: “Jeg havde en gang en handel med en kjole, med mig som køber. På en eller anden måde, fik sælger opsnappet, at jeg lige havde fået en killing. Så hun sendte et sødt kort, plus 2 små legemus og en bold, til den lille killing ?” 

Karina: “Jeg købte en slå-om cardigan, og havde spurgt ind til længden på båndene, fordi jeg var gravid. Og da jeg åbner pakken, ligger der et par bitte små strikkede baby sutsko, oven på cardiganen. Det var bare SÅ betænksomt og rørende. Det glemmer jeg aldrig. ?” 

 

God karma til jer alle! Og god shopping på Trendsales!

 

Har du nogensinde fået en sød hilsen i pakken eller måske selv skrevet en?

Del den gode karma med os alle! Skriv en kommentar herunder eller send en mail til hej@trendsales.dk ??

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.56.06

@trendsales på Instagram