App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Lav dit fodarbejde inden du handler secondhand sneakers. Følg disse fem tips, så er du godt på vej til at gøre en god handel! 

1. Kend til størrelsen

Sneakers kan variere en del i størrelsen afhængigt af mærket. Det er derfor en god idé at kende længden på din fod, da centimetermål ofte står på kassen eller i skoene. Derved kan du bedre gennemskue, om du kan klemme fødderne i dem eller ej.

2. Brug din fantasi

Mange sælger brugte sneakers, der med lidt “sneaker-cleaning” eller god gammeldags rengøring kan blive helt nye at se på. Brug din fantasi, når du overvejer at købe et par nussede sko. Tjek om der er ridser i læderet, eller om det er overfladiske pletter. Sålen er ofte en god indikator for, hvor brugt skoen er.

preloved secondhand sneakers

3. Lav dit fodarbejde

Find ud af hvilke modeller og måske også mærker, du kan lide designs fra. Hvis du finder en sneaker, du er vild med, så notér mærket og/eller modellen og hold dig opdateret på nye annoncer på Trendsales.

4. Handl sikkert

Tjek altid sælgerens tidligere vurderinger, og sørg altid for at handle med det sikreste secondhand handelssystem ”TSpay” – Trendsales’ eget handelssystem. På den måde er du ALTID sikret at få den vare, du har bestilt – eller pengene tilbage.

5. Der er penge i vedligeholdelsen

Sneakers er i høj kurs i øjeblikket, og derfor vil priserne ofte være relativt høje. Vær derfor en fair forhandler, og tjek evt. priserne på nettet, inden du slår en handel af. Og husk endelig at passe godt på dine egne sneakers – de kan med meget stor sandsynlighed sælges videre igen. Psssssst. Sneakers er lige i øjeblikket en af de varetyper, som holder aller højest gensalgsværdi på Trendsales!

sneakers secondhand preloved

@trendsales på Instagram