App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi har spurgt vores skønne TrendSisters, hvilket skomærke, der tager prisen som bedste dansesko.

Resultatet blev en delt førsteplads mellem: Billi Bi, Aldoog Repetto!??Så hvis dine dansefødder ikke kan stå stille, når weekenden nærmer sig, og du hader vabler og mangler de perfekte dansesko, er det de mærker, du ifølge vores skønne brugere, bør gå efter. ?

Udover højdespringerne Billi Bi, Aldo og Repetto har vores skønne (danseglade) brugere anbefalet disse skomærker til en tur på dansegulvet (klik på billedet og se udvalget på Trendsales)?

Se hele udvalget af dansesko på Trendsales her >>

6 BRUGERTIPS ?

Er du på jagt efter de perfekte dansesko, har vores brugere desuden disse 6 tips til, hvad du skal gå efter:

1. Med en forfodssål, som du kan klistre i danseskoen, sidder skoen bedre fast på foden.

2Sørg for at køb dansesko med ankelrem eller stropper, så skoen sidder naturligt fast på foden og du ikke behøver at spænde i foden for at holde skoen på.

3.  Du er altid sikret i kilehæle – uanset mærket. De er lette og behagelige at gå og danse i!

4.  Vælg sko med en hæl på max 6 cm – så får du et flot løft og holdning uden at det gør ondt i fødderne.

5. Det bedste råd til dansegulvet er at hoppe i et par flade sko. Så får du helt sikkert ikke ondt i fødderne i løbet af aftenen. Til gengæld ser det heller ikke så elegant ud ?

6. Du kan også bare smide skoene på dansegulvet! Men sørg for, at de andre også gør det, så du ikke bliver trådt på af de andres ???

Har du et bud på, hvad vores næste lille brugerundersøgelse skal omhandle? Så skriv endelig til os på hej@trendsales.dk med emnelinjen “brugerundersøgelse”. Så kan det være, at vi tager dit emne op ?

@trendsales på Instagram