App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

I onsdags, d. 13. juli, fik Trendsales en ny administrerende direktør. Olé for det og Olé for Ole ?

Mød Ole med efternavnet Højriis Kristensen og hør, hvad fremtidens TS bringer med ham ved roret:

12017688_10152991200346222_1056356951088856978_o

HAR VI IKKE SET DIG FØR? ?

Det er ikke usandsynligt. Jeg er ikke helt ny i familien, så man kan vel kalde mig ”Næsten som ny”. Jeg startede på Trendsales tilbage i september som IT-chef – en kasket jeg i øvrigt stadig bærer sideløbende med mine nye opgaver.

HVAD BLIVER DIN FØRSTE OPGAVE SOM DIREKTØR FOR TRENDSALES?

Som mange nok har hørt, havde vi en ærgerlig oplevelse hos TS, hvor vores tidligere direktør desværre blev bortvist tilbage i maj. Det jeg som det første fokuserer 100 % på er, at vi fortsætter det arbejde, vi har været i gang med i noget tid – nemlig at skabe fremtidens TS – i meget tæt fællesskab med vores uundværlige brugere.

HVAD BRINGER FREMTIDEN FOR TRENDSALES MED DIG VED RORET?

En hel del faktisk. Vi har for nyligt lanceret et helt nyt mobilsite. Det er ikke bare et mobilsite, men første skridt i en større omskrivning af TS, som vil gøre os i stand til at arbejde meget hurtigere og skåne os alle for nogle af alle de småfejl der plager det gamle system. I løbet af det næste år kommer vi til at skifte både vores apps og vores website ud med det nye TS. Mens vi bygger det nye TS, gør vi samtidig det hele meget mere simpelt og lækkert, så vi også for fremtiden kan være Skandinaviens foretrukne tøjfællesskab.

HVIS DU KUN MÅTTE SENDE ÉN HILSEN TIL ALLE TRENDSALES-BRUGERE?

Så ville det være, at jeg og alle i team Trendsales meget gerne vil have kommentarer og tilbagemeldinger omkring de ting vi laver.  De input vi løbende får via debatten både på Trendsales samt på Facebook, bliver taget meget seriøst herinde for vi ved, at uden vores brugere, var der ikke noget Trendsales.

Af samme grund indsamler vi lige nu flere deltagere til vores brugerpanel, så vi bedre kan indsamle feedback løbende. Hvis man er interesseret i at blive en del af det, skal man endelig tilmelde sig mailen ”Test nye features med Trendsales” alternativt kan man sende os en mail på feedback@trendsales.dkAl feedback er guld værd.

 

På Trendsales-kontoret glæder vi os til (fortsat) at have Ole med ombord og vi ser frem til at forme fremtidens TS sammen med Ole og alle jer skønne brugere. ?

BONUSFAKTA OM OLE ?

Bruger siden: 2015

Bedste køb på Trendsales: Bluetooth Headset

Favoritmærker: Hugo Boss og Tiger of Sweden.

 

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.56.06

@trendsales på Instagram