App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Her på Trendsales-kontoret ønsker vi at dele vores skønne brugeres gode Trendsales-historier, så vi alle kan få glæde af dem. Derfor kårer vi hver måned ”Månedens bruger”. Månedens bruger i juni gives til en, der har givet andre brugere en ekstra god handelsoplevelse. Og det har hun faktisk gjort i hele 10 år. ’Taskeshopper’ har nemlig netop fejret 10 års jubilæum på Trendsales. Det har været 10 år med masser af hyggelige handler, gode oplevelser og lige godt 4000 positive handelsvurderinger. Og i juni måned – samtidig med hendes jubilæum – ligger hun på top 3 over vores mest sælgende brugere! Hatten af for ’Taskeshopper’. Vi har spurgt hende, hvordan det har været at være en del af Skandinaviens største tøjfællesskab igennem 10 år.

Hvordan startede dit Trendsales-eventyr?

“Jeg har jo faktisk 10 års jubilæum i år – jeg startede d. 4/7 2006 :-) Det startede i det små og det var igennem en veninde, jeg første gang hørte om Trendsales og siden har det jo vokset sig til en stor hobby, som jeg bruger meget tid på. Jeg har rigtig mange annoncer på min profil, da jeg også sælger for venner og familie og har et rigtig godt salg på Trendsales med alle de utroligt skønne brugere på Trendsales, som handler hos mig.”

Hvad har været det bedste ved at være en del af Trendsales i 10 år?

“De 10 fantastiske år på Trendsales har budt på rigtig mange gode oplevelser og snakke med alle de skønne brugere, jeg har haft kontakt med gennem årene. En stor TAK til dem for alle de gode snakke og handler, vi har haft sammen.”

Fra Trendsales ønsker vi ’Taskeshopper’ et kæmpe tillykke med sit TS-jubilæum! Vi er meget stolte af, at hun har været en god og trofast bruger af vores dejlige tøjfællesskab så længe. Hun er med til at sikre gode Trendsales-oplevelser for mange brugere. ?  Besøg ’Taskeshopper’s profil her og gå på jagt i hendes skønne tøjskab!

Tip os!?

Har du et tip til en bruger, vi bør give et skulderklap?

Send os en mail til hej@trendsales.dk med emnelinjen “månedens bruger”.

Så bliver det måske din favoritbruger, der løber med titlen næste gang! ?

@trendsales på Instagram